728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

    Ποιος θα κάνει αυτή την κούκλα ευτυχισμένη;

    Η Shy κάποτε αγοράστηκε έναντι χρημάτων...
    Βλέπετε η ματαιοδοξία να έχει κάποιος έναν ελληνικό ποιμενικό, επιβλητικό, καλόκαρδο, μεγαλόσωμο δεν άφησε τους ανθρώπους που την απέκτησαν να σκεφτούν παραπέρα.
    Όπως προβλεπόταν η Shy μεγάλωσε, έγινε μια κούκλα που ζητούσε τεράστιες αγκαλιές, τεράστια καρδιά, τεράστιες βόλτες και πολλά παιχνίδια....αντί όλων αυτών την φυλάκισαν σε ένα χώρο που ούτε να...
    κουνηθεί μπορούσε, την παραμέλησαν, την άφησαν ακόμα και σε ένα βουνό αλλά αυτή γύρισε έξω από την πόρτα του "σπιτιού" που νόμιζε πως της ανήκε.
    Έτσι, μην έχοντας άλλο "πολιτισμένο" τρόπο να την "ξεφορτωθούν"...μάθαμε την θλιβερή της ιστορία και ένα τελεσίδικο "πάρτε την".
    Η αλήθεια είναι πως αντικρίζοντάς την πρώτη φορά, δίνοντάς σου το χέρι, κουνώντας την ουρά της σαν τρελή και γυρνώντας για χάδια, το μυαλό σου δεν πάει πως έχεις να κάνεις με ένα πλάσμα που ποτέ δεν πήρε αγάπη.
    Η Shy έχει τόση αγάπη μέσα της, λατρεύει τόσο τα παιδιά και τους ανθρώπους που μόνο δάκρυα σε πιάνουν αν ακούσεις την ιστορία της και μάλιστα από τους ανθρώπους που την πετάνε!!! Έζησε τα 8 χρόνια της ζωής της σε έναν χώρο 1Χ1....της υποσχεθήκαμε πως τα υπόλοιπα θα τα ζήσει με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αγκαλιές, βόλτες, φροντίδα και χαμόγελα...θα μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας και να κάνουμε την Shy ευτυχισμένη;;
    Τηλ. επικ. 6980270744, 6984727488, 6978195389
    (φιλ. Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου 4176)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ποιος θα κάνει αυτή την κούκλα ευτυχισμένη; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top