728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

    Αλλάζουν τα πράγματα! Οι γυναίκες προτιμούν τους σκύλους και οι άντρες τις γάτες...

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μία νέα έρευνα που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες για λογαριασμό της βρετανικής εταιρείας Time4Sleep.
    Η έρευνα στην οποία πήραν μέρος 1685...
    ιδιοκτήτες κατοικιδίων έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γάτες και οι γυναίκες τους σκύλους. Συγκεκριμένα, ο 34% των ανδρών έχει γάτα, ενώ το 33% σκύλο. Αντίθετα, το 36% των γυναικών έχει σκύλο και το 33% γάτα.
    Επιπλέον, το 25% αφήνει τα κατοικίδια να κοιμούνται μαζί τους στο κρεβάτι τη νύχτα, ειδικότερα το 28% επιτρέπει στις γάτες και το 22% στους σκύλους. Από την άλλη, το 48% δήλωσε πως τους προσφέρει ένα άνετο δικό τους κρεβάτι κάπου αλλού στο σπίτι.
    Ακόμα, σύμφωνα με την έρευνα, οι χρήστες του Facebook είναι πιο πιθανό να έχουν σκύλο (50%), ενώ οι χρήστες του Twitter προτιμούν την γάτα (51%).
    Ο Jonathan Warren, διευθυντής της εταιρείας, ανέφερε: ''Αρχικά, θέλαμε να μάθουμε τις συνήθειες των ανθρώπων και των κατοικίδιων τους κατά τον ύπνο. Η έρευνα, όμως, κατέληξε σε συμπεράσματα που ανατρέπουν τα στερεότυπα''.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αλλάζουν τα πράγματα! Οι γυναίκες προτιμούν τους σκύλους και οι άντρες τις γάτες... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top