728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 18 Μαΐου 2014

    Νεότερα για την τσοπανοσκυλίτσα με τα 9 κουτάβια...

    Τα πράγματα είναι δύσκολα και όσο πάει δυσκολεύουν περισσότερο.... 
    Περίπου 600 φίλοι έχουν δει τις αγγελίες για την τσοπανοσκυλίτσα του Πολυδρόσου, που μας χάρισε 9 κουταβάκια και διάβασαν τις εκκλήσεις μας για βοήθεια στο να υιοθετηθούν ή να φιλοξενηθούν. Δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση. 
    Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Ρένα Παρμενίδου, που πλήρωσε για 2 μήνες τη πανσιόν και έτσι μπορέσαμε και με τη μάνα να συμφιλιωθούμε και τα κουτάβια να σταθούν στα πόδια τους.
    Η Αντζέλικα M., περνώντας από το προηγούμενο Μπαζαάρ, μας ζήτησε ένα κουτάβι, πήγαμε τα είδαμε και τελικά υιοθέτησε δύο (!!!) που μεγαλώνουν ευτυχισμένα κοντά της.
    Όμως το δίμηνο τελείωσε και πρέπει να... πληρώσουμε για τον μήνα Μάη 2 τουλάχιστον χώρους, καθώς τα κουτάβια έχουν μεγαλώσει και απογαλακτίστηκαν, η μάνα πρέπει να στειρωθεί και αμέσως μετά ν΄αρχίσει θεραπεία με milteforan για το καλαζάρ. (Ηδη παίρνει zylapour, 4 χάπια τη μέρα). 
    Τα κουτάβια χρειάζονται εμβόλια άμεσα και 1-2 από αυτά ειδική τροφή, καθώς είχαν παρουσιάσει κάποια προβλήματα.
    Παρακαλούμε όλους να κάνουν μία προσπάθεια να βρεθούν οικογένειες για τα κουτάβια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη διαφορά στην ανάπτυξη των δύο, που υιοθέτησε η Αντζέλικα από τα υπόλοιπα. Είναι τεράστια! γιαυτό ζητάμε ακόμα και φιλοξενία για τα κουτάβια.Πρέπει να φύγουν.
    Ο συντοπίτης μας, Πολυδροσιώτης Γιώργος Σταματίου έκανε τη πρώτη προσφορά! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι. 
    Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου είναι γνωστά: 2106814276 και 6973698750
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νεότερα για την τσοπανοσκυλίτσα με τα 9 κουτάβια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top