728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

    Προσοχή! Αυτός ο σκυλάκος χρειάζεται ένα καροτσάκι...

    Να σας συστήσουμε το νέο μας φίλο! Ο Όλι! Βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη από φιλόζωο της περιοχής, να σέρνει τα πίσω του πόδια. Ευτυχώς το παιδί κάλεσε αμέσως βοήθεια.. Δεν μπορούσε να το πιάσει μόνος του.. Το μικρούλι μέσα στην ατυχία του, φάνηκε τυχερό... Αν περνούσε 5 λεπτά αργότερα το παλικάρι από τη συγκεκριμένη περιοχή δε θα το έβλεπε. Σύρθηκε κι έπεσε ανάσκελα ανάμεσα στο δρόμο και στο βουναλάκι. Δε φαινόταν.
    Ύστερα από εξετάσεις που έγιναν, φάνηκε να έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Είναι περίπου 6 μηνών και πολύ φοβισμένο. Του χορηγείται κορτιζόνη, προς το παρόν, για να δούμε πώς θα πάει η κατάστασή του, σύμφωνα με τη συμβουλή του γιατρού.
    Ο... καημένος είναι τόσο καλός που σέρνεται να φτάσει στην εφημερίδα, για να μη λερώσει εκεί που ξαπλώνει. 
    Διαβάστε προσεκτικά τα λόγια της εθελόντριας που τον προσέχει: ''Φοβάται ακόμα, αλλά από την Μεγάλη Πέμπτη ως σήμερα έχει παρουσιάσει βελτίωση. Δεν μας αφήνει να τον χαϊδεύουμε. Του αφήνουμε το περιθώριο να μας εμπιστευτεί, δεν επιμένουμε. Σήμερα βέβαια, με συγκίνησε γιατί έκατσα κάτω (στο μέτρο μακριά του) και άπλωσα το χέρι μου. Με έγλειψε και άρχισα να τον αγγίζω ελαφρά κάτω από το πηγουνάκι του. Μετά έβαλα φαγητάκι στη χούφτα μου και έτρωγε από εκεί. Και φυσικά ... μετά του είπα ένα σωρό ιστορίες (πως είναι κούκλος , πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να περπατήσει και θα του βρούμε ένα καλό σπιτάκι κ.λ.π - ) Φαινόταν να με ακούει προσεκτικά με τα μάτια του διάπλατα!
    Επειδή ακόμα υπάρχουν ελπίδες να ξαναπερπατήσει, σας παρακαλώ στείλτε όλη σας την θετική ενέργεια για αυτή τη ψυχούλα!!!! ''
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΤΗΛ:6986617212 (WHAT'S UP)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Προσοχή! Αυτός ο σκυλάκος χρειάζεται ένα καροτσάκι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top