728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

    Η Σούζυ αναζητά την αληθινή αγάπη...

    Κάποτε είχε το δικό της σπίτι. Μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν ότι δεν την θέλουν πια. Άνοιξαν την πόρτα και την έβγαλαν στο δρόμο. Τόσο απλά, σαν να πετούσαν ένα σκουπίδι. Για καιρό περίμενε υπομονετικά έξω από την πόρτα τους, ελπίζοντας να την δεχθούν και πάλι στο σπίτι. Μάταια. Ούτε λίγο νεράκι δεν της έδιναν (για φαγητό βεβαίως ούτε λόγος). 
    Εδώ και... κάποιους μήνες προσπαθεί να επιβιώσει ως αδέσποτο στην παλιά της γειτονιά, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο για σκυλάκι μαθημένο σε σπίτι. Έχει ανάγκη να βρεθεί μία νέα οικογένεια, η οποία θα την αγαπήσει όπως της αξίζει και δεν θα την εγκαταλείψει ξανά. Από τους γείτονες μάθαμε και το όνομα της ... Σούζυ. Είναι το μόνο που της έχει μείνει πιά. 
    Σούζυ λοιπόν, δύο ετών περίπου, μεσαίου μεγέθους, κατάλευκη, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Βρίσκεται στην Λυκόβρυση Αττικής, και παρά την τραυματική εμπειρία της εγκατάλειψης της παραμένει πολύ φιλική και χαδιάρα - μία γλυκύτατη, πανέξυπνη, και καλόβολη δεσποινίδα με τρόπους που χαιρετά ευγενικά τον καθένα δίνοντας το ποδαράκι της. 
    Όποιος θα ήθελε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής, ας επικοινωνήσει με την Έφη στο
     6937-462676.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Σούζυ αναζητά την αληθινή αγάπη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top