728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

    Τι είναι η διατροφή B.A.R.F. και πόσο ωφελεί τον σκύλο;

    VOLDOG
    Εισαγωγή στη Διατροφή B.A.R.F

    Παρά το γεγονός ότι οι σκύλοι τρέφονταν με ωμή τροφή σε πολλούς πολιτισμούς για αιώνες, η επισημοποίηση αυτού του προγράμματος σίτισης οφείλεται σε έναν Αυστραλό κτηνίατρο, τον Ian Billinghrust.
    Η θεωρία της διατροφής αυτής είναι το πώς... τρεφόταν ο σκύλος στην φύση εδώ και χιλιάδες χρόνια, η απόδειξη αυτού ο λύκος και ο άγριος σκύλος της Αυστραλίας Dingo. Είναι αρπακτικό και η διατροφή του είναι κυρίως μικρά θηράματα.
    Το βασικό περιβάλλον που απαιτεί ο σύγχρονος σκύλος από την άποψη της άσκησης και της διατροφής είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν και εξακολουθεί να είναι για το λύκο, δηλαδή το να τρέφεται με ωμή τροφή.
    Στη διατροφή αυτή ο σκύλος καταναλώνει ωμό κρέας-κόκκαλα, λαχανικά, φρούτα, εντόσθια. Όλα φρέσκα, όπως και στη φύση, χωρίς προσθήκες βλαβερών ουσιών, συντηρητικών και διαφόρων άλλων χημικών που καταστρέφουν την υγεία του σκύλου, προκαλούν καρκίνους, αρρώστιες, δερματικά και διάφορα άλλα προβλήματα.
    Η διατροφή B.A.R.F- είναι τα αρχικά από τις λέξεις Biologically Appropriate Raw Food- δίνει πολυάριθμα οφέλη για την υγεία και την ανάπτυξη του σκύλου. Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τον σκύλο μας είναι να τραφεί με ωμά.
    Στη Voldogfood Ι.Κ.Ε ασχολούμαστε από το 2011 με τη διατροφή B.A.R.F . Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι η επεξεργασία και τυποποίηση φρέσκων τροφών για σκύλους. Προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες από σύγχρονα πιστοποιημένα σφαγεία και παραγωγούς για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν μας έχει την ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά κάθε καταναλωτής για τον σκύλο του.
    Με την υποστήριξη ειδικών και ζωωτεχνών στη διατροφή σκύλων και υπό την επίβλεψη κτηνιάτρων εξασφαλίζουμε ότι το προϊόν μας πληρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
    Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τι είναι η διατροφή B.A.R.F. και πόσο ωφελεί τον σκύλο; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top