728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

    Εβγαλε χρήμα από την καθημερινότητα του γιου της και του σκύλου του!

    Ολα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία στο Ιnstagram, και σήμερα η Τζέσικα Σίμπα όχι μόνο είναι διάσημη αλλά βγάζει και χρήμα με ουρά, κάνοντας business με τον «Τεό και τον Μπο».
    Αυτός ακριβώς είναι κι ο τίτλος της ταινίας που γυρίζεται, με θέμα την καθημερινότητα ενός μικρού παιδιού και του κουταβιού του. Πίσω απ' όλα αυτά είναι η δαιμόνια μαμά Τζέσικα, που είδε τη φωτογραφία του γιου της ο οποίος κοιμάται με το κουτάβι του να μετατρέπεται σε πηγή χρήματος. Ετσι, ως αληθινή Αμερικανίδα, αποφάσισε πως δεν έπρεπε να...
    αφήσει την ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της.

    Μπορεί αρχικά να ήταν επιφυλακτική σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, ωστόσο ξεπέρασε την επιφυλακτικότητά της όταν αντιλήφθηκε πως μερικές οικογενειακές φωτογραφίες μπορούν να της αποφέρουν κέρδος, χωρίς μάλιστα να προκαλούν τον παραμικρό κίνδυνο. Λίγο αφότου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram η Σίμπα έστησε το δικό της blog, στο οποίο ασχολείται με διάφορα θέματα, πέραν του γιου της και του σκύλου του, πάντα όμως βασισμένη στην οικογένεια, τα ζώα και τις ανάγκες τους. Δεν παραλείπει μάλιστα να κάνει συχνά αναφορές στον μικρό Μπο και τον Τεό, όπως ονομάζεται το σκυλί.

    Και επειδή ό,τι έχει επιτυχία πρέπει να φέρνει χρήμα, δεν άργησε η πρώτη συμφωνία, που αφορούσε την έκδοση δύο βιβλίων. «Naptime With Theo And Beau» και «Bathtime With Theo And Beau» είναι οι τίτλοι τους και αναμένονται στα βιβλιοπωλεία μέσα στον επόμενο χρόνο. Πολύ γρήγορα ήρθαν τα deals για διαφήμιση ή χρήση των φωτογραφιών του μικρού με το σκυλί σε καταλόγους παιδικών ρούχων, ενώ οι επιταγές που εισπράττει από χορηγούς για το blog της έχουν εξαψήφια νούμερα.

    Η μητέρα τριών παιδιών, βλέποντας επιτυχία και κέρδη να της χτυπούν την πόρτα, γρήγορα μετακόμισε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη, όπου σήμερα ζει άνετα στο Μανχάταν. Ακόμα και δύσκολες στιγμές της έχουν γίνει καλύτερες χάρη στην αναγνωρισιμότητά της. Οπως έγραψε μόλις πριν από λίγες ημέρες στο Momma's Gone City, όπως ονομάζεται το blog της, διαπίστωσε πρόσφατα ότι την ξέρει πολύς κόσμος. Ηταν όταν αναγκάστηκε να πάει τον μικρότερο γιο της Τζακ σε νοσοκομείο λόγω αλλεργικού σοκ που υπέστη από φιστίκια. Την ώρα της αγωνίας, όπως έγραψε, ήταν πολλές οι μητέρες που την πλησίασαν για να της πουν μια καλή κουβέντα και να της δώσουν κουράγιο. Καμιά τους μάλιστα δεν παρέλειψε να πει μια καλή κουβέντα για τη δουλειά της.
    http://www.espressonews.gr/

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Εβγαλε χρήμα από την καθημερινότητα του γιου της και του σκύλου του! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top