728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

    Σεβασμός στον Θεό και στις δημιουργίες του...

    Την Κυριακή το πρωί 13 Ιουλίου  η Ζωόφιλη Δράση θα παρακολουθήσει την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Κοίμησης της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο 6ο χιλιόμ. Εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών, στρίβουμε αριστερά προς Γούρνες Τεμένους επί της οδού Κωνσταντίνου Μιχαλακοπούλου πριν μπούμε στο Χωριό. 
    Ο πατέρας της εκκλησίας αντί για οποιοδήποτε άλλο κήρυγμα θα μας μιλήσει για τα ζώα την ωφελιμότητα τους στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Την φροντίδα και την... αγάπη που πρέπει να τους δίνουμε, γιατί μόνο έτσι θα είμαστε ανώτεροι εαυτού... μόνον έτσι ελπίζουμε την βασιλεία των ουρανών…. 
    Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Εσείς που κλάψατε για το ζώο σας, γιατί κάποιοι του αφαίρεσαν βίαια το νήμα της ζωής του, με δηλητηρίαση, με πυροβολισμό, με τροχαίο, εσείς που θέλετε να διαμαρτυρηθείτε σεμνά και πολιτισμένα για ό,τι άδικο συμβαίνει σήμερα στα ζώα μας, που αγωνίζεστε για τα δικαιώματα τους… Ελάτε στην διαμαρτυρία που εντελώς αυθόρμητα οργανώθηκε από τους απογοητευμένους ζωόφιλους κατοίκους του χωριού Γούρνες Τεμένους Ηρακλείου.
    ΦΟΛΕΣ μια πράξη ως λογική συνέπεια  ή μια πράξη που δηλώνει παραφροσύνη...
    Περιμένουμε και εσάς για να τιμήσουμε με την παρουσία μας, την μνήμη ανθρώπων και ζώων που χάθηκαν άδικα και να αποδεχτούμε την πρόσκληση του πάτερ και των συγχωριανών του...

    Κυριακή 13 Ιουλίου, Ηράκλειο Κρήτης στον ιερό Ναό της Παναγίας Κοίμησης της Θεοτόκου, 6ο χλμ. Εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σεβασμός στον Θεό και στις δημιουργίες του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top