728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

    Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου στην Σίφνο...

    Από Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

    Ενημέρωση για το σκυλάκι στη Σίφνο.
    Η καταγγελία όπως μας την έστειλε η Φιλόζωη τουρίστρια από τη Θεσσαλονίκη:

    "Στις  21 -7 είδα ένα μαύρο λυκόσκυλο δεμένο πάρα πολύ σφιχτά χωρίς νερό και τροφή σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν άρρωστο, τα μάτια του έτρεχαν και γεμάτο μύγες γύρω του. Υπήρχαν ακαθαρσίες ημερών γύρω του και το ζώο έμοιαζε εγκαταλελειμμένο για πάνω από βδομάδα.
    Από ότι έμαθα από κατάστημα του νησιού είναι έτσι για μήνες! 
    Ειδοποίησα την αστυνομία 2 φορές, αλλά δυστυχώς την επόμενη μέρα που πήγα του έβαλαν απλώς λίγο νερό και κροκέτες και του έσφιξαν κι άλλο το λουρί. Από ότι έμαθα ρωτώντας στο νησί ο συγκεκριμένος... ιδιοκτήτης είναι κακότροπος και φοβούνται να τον πλησιάσουν. Ο σκύλος πρέπει να πάει αμέσως σε γιατρό. Στο βάθος της μάντρας υπήρχε άλλο ένα κανελί μικρότερο επίσης δεμένο χωρίς νερό."

    Είμαστε σε επικοινωνία με κτηνίατρο του νησιού και την αστυνομία. Το σκυλάκι έχει εξετασθεί και του έχουν παρασχεθεί η απαραίτητη περίθαλψη..
    Επισης έχουν γίνει συστάσεις από την αστυνομία στον ιδιοκτήτη για την αναγκαία βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων.
    Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Σχετικά με την καταγγελία κακοποίησης σκύλου στη Σίφνο…(Φωτορεπορτάζ): http://www.sifnaiko-fos.gr/index.php/en-sifno/kataggelies-erotimata/2848-sxetika-me-tin-kataggelia-kakopoiisis-skylou-sti-sifno-fotoreportaz

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου στην Σίφνο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top