728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

    Παραλία μόνο για σκύλους στην Ιταλία...

    Ο ήλιος λάμπει και η παραλία είναι γεμάτη με λουόμενους. Πρόκειται για μια κλασική εικόνα στην Ιταλία με μία, όμως, βασική διαφορά: μιλάμε για μία παραλία αποκλειστικά για σκύλους (φωτο). Αυτή είναι η Bau Beach στην περιοχή Maccarese, κοντά στην Ρώμη.
    Είναι η πρώτη παραλία στην γείτονα χώρα στην οποία οι σκύλοι μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην θάλασσα.
    Εκεί, δηλαδή, επιτρέπεται οι σκύλοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς λουρί, εφόσον υπακούν στις εντολές των ιδιοκτητών τους και δεν εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά.
    Οι ιδιοκτήτες πληρώνουν ετήσια συμμετοχή 13 ευρώ και 4 ευρώ κάθε φορά που πηγαίνουν. Στην παραλία υπάρχουν ναυαγοσώστες, κτηνίατροι και ντους για τους σκύλους.
    Το περασμένο καλοκαίρι περισσότεροι από 7.000 σκύλοι πήγαν για μπάνιο σε αυτή την παραλία και φέτος αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί.
    ''Αυτή η παραλία είναι μόνο για σκύλους, εμείς απλώς τους συνοδεύουμε'' λέει ο Jose Luis τακτικός επισκέπτης της παραλίας με το λαμπραντόρ του Morena.
    Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν περισσότερες τέτοιες παραλίες στην χώρα. Χαρακτηριστικά, σε πληθυσμό 60 εκατομμυρίων Ιταλών περίπου 6 εκατομμύρια έχουν σκύλο.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Παραλία μόνο για σκύλους στην Ιταλία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top