728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

    Πώς ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής άλλαξε την ζωή ενός σκύλου...

    Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά, αφού μπορούν να δημιουργήσουν οτιδήποτε, από κουστούμια μέχρι όπλα. Λέγεται, μάλιστα, πως οσονούπω θα κατασκευάζουν και ανθρώπινα όργανα.
    Εντωμεταξύ, ένα κουταβάκι τσιουάουα έχει επωφεληθεί από αυτούς τους εκτυπωτές και μπορεί να εξερευνά τον κόσμο, έστω και με τα δύο του ποδαράκια.
    Το...
    κουταβάκι ονόματι TurboRoo εξαιτίας μίας εκ γενετής ασθένειας δεν έχει τα μπροστινά ποδαράκια του. Η προηγούμενη οικογένειά του πίστευε ότι η λύση για την περίπτωση ήταν η ευθανασία.
    Στην κτηνιατρική κλινική στην Ινδιανάπολη της Αμερικής  η Ashely Looper, εργαζόμενη εκεί, όταν το είδε, αποφάσισε να το υιοθετήσει και να το βοηθήσει.
    Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι φωτογραφίες του κουταβιού έκαναν τον γύρο του Ίντερνετ. Έτσι, το είδε ο Mark Deadrick, ιδιοκτήτης μίας εταιρείας τρισδιάστατων σχεδίων στο Σαν Ντιέγκο και αποφάσισε να του προσφέρει ένα καροτσάκι που έχει κατασκευαστεί από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Σήμερα ο TurboRoo μπορεί και απολαμβάνει την ζωή χάρη σε αυτό το καροτσάκι.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής άλλαξε την ζωή ενός σκύλου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top