728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

    Pets Today 2014 - Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την αγορά των κατοικίδιων στην Ανατολική Ευρώπη και την Μεσόγειο στην Αθήνα...

    Από την πρώτη της εκδοχή, το 2000, ως και σήμερα, η εμπορική έκθεση «Pets Today» έχει εξελιχθεί ως το απόλυτο ραντεβού των εξεχόντων μελών της αγοράς των ζώων συντροφιάς στην Μεσόγειο και την Ανατολική Ευρώπη.
    Η εφετινή εκδοχή της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για κατοικίδια στην Ελλάδα, που θα λάβει χώρα από τις 10 ως τις 12 Οκτωβρίου, αναμένεται να ενδυναμώσει τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τους εκθέτες και τους επισκέπτες της, στοχεύοντας στην υποστήριξη της καινοτομίας και την προώθηση των δημιουργικών κομματιών της αγοράς, εστιάζοντας και «φωτίζοντας» τις διεθνείς τάσεις που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια και στην χώρα μας.
    Για...
    να το κατορθώσει αυτό στεγάζεται στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Ελλάδας, το «Metropolitan Expo», εκεί όπου η «Pets Today 2014» φιλοδοξεί να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον για μια αγορά που εν τω μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής ύφεσης των τελευταίων δεκαετιών απορρόφησε τους κραδασμούς με αξιοζήλευτο τρόπο.
    Οι επαγγελματίες του κλάδου που επέδειξαν αντιστάσεις θα παραβρεθούν στο «Metropolitan Expo» και θα συζητήσουν τις ραγδαίες εξελίξεις και τις ανακατατάξεις στην αγορά τα τελευταία δύο έτη.
    Η ανανεωμένη έκθεση, που έχει εμπλουτιστεί με νέους τομείς, κατέγραψε τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και θα παρουσιάσει στοχευμένες θεματικές ενότητες ενώ θα επιδείξει μια πλατφόρμα νέων υπηρεσιών, καλύπτοντας για ακόμη μια χρονιά τις απαιτήσεις των επαγγελματιών της αγοράς(έρευνα, υγεία, παραγωγή, τεχνολογία, μόδα, σχεδιασμός κτλ), που με «όπλο» την δημιουργικότητα τους καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο διεθνής ανταγωνισμός.
    «Ο στόχος μας είναι ένας και συνεχής: να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών της αγοράς των κατοικίδιων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της διοργανώτριας εταιρείας «Welldone», Βασίλης Γουλιέλμος.
    Κατά την διάρκεια της «Pets Today 2014» θα διοργανωθεί και το μεγαλύτερο φεστιβάλ ζώων συντροφιάς, που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα, το«Κατοικίδια Εν Δράσει». Έτσι, οι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την μοναδική δυνατότητα να συναντήσουν χιλιάδες καταναλωτές και να συζητήσουν μαζί τους.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7794529 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Pets Today 2014 - Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την αγορά των κατοικίδιων στην Ανατολική Ευρώπη και την Μεσόγειο στην Αθήνα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top