728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

    Ο-τελευταίος εν ζωή- σκύλος διασώστης της 11ης Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο σημείο Μηδέν...

    Η Bretagne είναι, σίγουρα, ένας ξεχωριστός σκύλος. Είναι ένας από τους τελευταίους εν ζωή διασώστες της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο άλλος είναι ο Morgan  ένα αγγλικό σπρίνγκερ σπάνιελ που βρίσκεται στο State Island.
    Για πρώτη φορά μετά από την πτώση των Διδύμων Πύργων η Bretagne μαζί με την χειρίστρια της  Denise Corliss πήγαν στο σημείο Μηδέν και θα πουν την ιστορία τους στην εκπομπή Today του τηλεοπτικού σταθμού NBC.
    Στα...
    τέλη της δεκαετίας του '90 η Corliss, ηλεκτρολόγος μηχανικός, όταν έμαθε για τους εθελοντές διασώστες με τους σκύλους τους, ενθουσιάστηκε και δήλωσε συμμετοχή.
    Το φθινόπωρο του 1999 έφερε στο σπίτι της την Bretagne, ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ 8 εβδομάδων τότε, και το 2000 έγιναν και οι δύο εθελοντές της ομάδας του Τέξας.
    Η πρώτη αποστολή τους ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 (φωτο). Έμειναν στο σημείο για 12 βδομάδες. Έκτοτε οι δυο τους πήραν μέρος σε πολλές αποστολές.
    Η Bretagne συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία 9 ετών.
    Σήμερα η Corliss έχει τοποθετήσει στην αυλή του σπιτιού μία πισίνα, ώστε η Bretagne να κολυμπάει και να ασκείται, καθώς είναι 15 ετών.
    Προς τιμή της οι εκπαιδευτές ονόμασαν ένα κουταβάκι Bretagne 2 που βοηθάει έναν άνθρωπο που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 (φωτο κάτω).


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο-τελευταίος εν ζωή- σκύλος διασώστης της 11ης Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο σημείο Μηδέν... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top