728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

    Ο Τομάκος περιμένει ακόμα την ευκαιρία του...

    Σας παρακαλώ βοηθήστε τον Τομ να βρει τη δική του οικογένεια. Βρέθηκε εγκαταλελειμμένος αρχές Μαΐου και ακόμα περιμένει να του δοθεί μια καλή ευκαιρία να μετακομίσει. Μην τον προσπερνάτε.
    Βοηθήστε τον προωθώντας το αίτημά του. Το κείμενο που ακολουθεί σας παρέχει απαραίτητες πληροφορίες. Τα υπόλοιπα αν θελήσετε θα τα πούμε τηλεφωνικά και από κοντά:

    «O ΤΟΜ ή ΤΟΜΑΚΟΣ είναι ένας αξιολάτρευτος κούταβος 4 μηνών!! ♥
    O Tομ είναι ένα πανέμορφο, χαρισματικό πλάσμα 4 μηνών, με όλα τα καλά. Είναι υγιέστατος, αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και έτοιμος να βρει και να... διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Διαθέτει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι πανέξυπνος, πολύ τρυφερός, και καλόκαρδος.Έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω από το σπίτι και τα πηγαίνει καλά με όλους (σκυλάκια, παιδάκια κλπ). Φιλοξενείται στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας και περιμένει μια καλή ευκαιρία για να μετακομίσει στην δικό του σπιτικό με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας. Βασική προϋπόθεση είναι η διάθεσή σας να μοιραστείτε μαζί του με πολύ αγάπη και φροντίδα το υπόλοιπο της ζωής του. Αν ενδιαφέρεστε σοβαρά γι' αυτό το υπέροχο πλάσμα επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6944292475 Βιολέττα. Ευχαριστώ
    Σ. Π. Α.Α. Α.Π. 51/2007»
    FACEBOOK LINK: https://www.facebook.com/#!/violetta.petropoulou/media_set?set=a.10204436837142852.1289112737&type=3

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Τομάκος περιμένει ακόμα την ευκαιρία του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top