728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

    Μαθήμα για τους αδέσποτους σκύλους...

    Πριν 9 χρόνια ο παραγωγός ταινιών Tom McPhee πήγε στην μετά τον τυφώνα Κατρίνα Νέα Ορλεάνη, προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις προσπάθειες διάσωσης των ζώων.
    Βλέποντας πως οι άνθρωποι εκεί διακινδύνευαν τα πάντα για να σώσουν τα ζώα, ο Tom αποφάσισε να ιδρύσει την οργάνωση World Animal Awareness Society, ώστε να φέρει ακόμα πιο κοντά τους ανθρώπους στα ζώα.
    Λίγο...
    αργότερα ο Tom πήγε στο Ντιτρόιτ, όπου το 90% των αδέσποτων σκύλων θανατώνονται. Αποφάσισε, λοιπόν, να ξεκινήσει από την ρίζα του προβλήματος, να διδάξει δηλαδή τα παιδιά του Ντιτρόιτ. Έτσι, συνεργάστηκε με δύο δασκάλους, τους Beth Molnar Catherine Potoff, για να δημιουργήσουν ένα κύκλο μαθημάτων διάρκειας 8 βδομάδων. Σκοπός αυτών των μαθημάτων είναι να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στους σκύλους. Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές έχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες, παραδείγματος χάρη να παρακολουθούν τους σκύλους που βρίσκονται στην περιοχή τους και να γράφουν εκθέσεις για τα αδέσποτα.
    Το πρόγραμμα αυτό που ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία ο Tom σχεδιάζει να το προτείνει και σε σχολεία άλλων περιοχών της χώρας.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μαθήμα για τους αδέσποτους σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top