728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

    Αναζητείται μονόφθαλμος γατούλης εδώ και ένα χρόνο. Μήπως τον είδε κανείς;

    Γι άλλη μια φορά ζητώ την βοήθειά σας, ελπίζω σε θαύμα!
    Δεν έχει βρεθεί ο μονόφθαλμος γατούλης μου.
    Δεν το βάζω κάτω, είμαι σίγουρη ότι με την πολύτιμη βοήθειά σας θα βρεθεί!
    Χάθηκε. Μήπως τον είδε κανείς;
    Στις 15 Ιανουαρίου 2013 χάθηκε ο πορτοκαλίς-κιτρινωπός τιγρέ γατούλης μου. Είναι μονόφθαλμος με ένα θολό δεξί μάτι και το άλλο κλειστό χειρουργημένο (εξόρυξη οφθαλμού). Χάθηκε στα Πευκάκια Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής, μπορεί όμως να τον πήραν και να βρίσκεται οπουδήποτε ακόμα και σε άλλη περιοχή.
    Για... αυτό, αν κάποιος είδε ή βρήκε κάποιο ζώο που να του μοιάζει με το δεξί μάτι θολό και το άλλο μάτι να μην υπάρχει (εξόρυξη οφθαλμού) ας επικοινωνήσει μαζί μου.
    Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Τον είχα βρει σχεδόν τυφλό από την ίωση. Φοβήθηκα ότι θα μείνει τυφλό. Τον έφερα σπίτι. Έπεφτε πάνω στους τοίχους. Μετά από πολλή φροντίδα και καθημερινές ιατρικές επισκέψεις που κράτησαν μήνες με αντιβιώσεις και φάρμακα καταφέραμε να σωθεί το ένα ματάκι του, θολό κι αυτό.
    Ο γατούλης μου ζούσε μέσα στο σπίτι. Δεν πήγαινε πουθενά πέρα από την αυλή του. ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ;;;;
    Ελπίζω ότι μπορεί να τον βρήκαν και να τον έχουν κρατήσει.
    Κοντεύω να τρελαθώ από τη στεναχώρια μου. Σας θερμοπαρακαλώ αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο ζώο (είτε θετική είτε αρνητική) επικοινωνήστε μαζί μου.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αναζητείται μονόφθαλμος γατούλης εδώ και ένα χρόνο. Μήπως τον είδε κανείς; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top