728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

    Χαρίζεται ο Λάκης ο Τυχερούλης Γατούλης...

    Ο γατούλης αυτός ηλικίας 1.5 έτους βρέθηκε από μωρό παράλυτο (στην αρχή έσερνε και τα δύο του πόδια) αλλά αποκαταστάθηκε πλήρως το ένα από αυτά. Λέγεται Λάκης (τυχερός) γιατί... παρά την ατυχία του, αυτή τη στιγμή δεν είναι ένα ακόμα αδέσποτο γατί, αλλά επίσης γλύτωσε δύο φορές από κτηνιάτρους που ήθελαν να του κάνουν ευθανασία. Είναι πιθανόν να χρειασθεί να ακρωτηριασθεί
    το ένα του ποδαράκι.
    Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κηπάκι στο Χαλάνδρι, όπου του παρέχεται μόνο τροφή και μερική στέγη, και με πολλές διερχόμενες γάτες, γιατί το άτομο που τον έχει φροντίσει φεύγει για οικογενειακούς λόγους μόνιμα στην Αγγλία. Είναι στειρωμένος και πλήρως εμβολιασμένος. 
    Έχει ξύλινο σπιτάκι, αλλά ζητάει κάποιον που να μπορεί να του αφιερωθεί (έχει μεγάλη ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία) και να ζει μέσα σε σπίτι για να προστατεύεται από τα σκυλιά της περιοχής από τα οποία κινδυνεύει.
    Όποιος τον πάρει θα βοηθηθεί με τις τροφές, την άμμο και τα εμβόλιά του σε μόνιμη βάση εάν το επιθυμεί, αρκεί το ζώο να είναι καλά και να αγαπηθεί.
    Τηλ επικοινωνίας 6977777-171.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χαρίζεται ο Λάκης ο Τυχερούλης Γατούλης... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top