728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες αδέσποτων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας...

    Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 
    στις 11:00 π.μ.
    Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας


    Η εκδήλωση αυτή δημιουργήθηκε για πολλούς λόγους.
    Η αγάπη μας για όλα τα ζωντανά πλάσματα και την φύση μας κάνει να αγανακτούμε για τα αποτρόπαια εγκλήματα που συμβαίνουν γύρω μας.
    Κακοποιήσεις και θανατώσεις αθώων πλασμάτων γίνονται, δυστυχώς,σε όλη την Ελλάδα. Τις τελευταίες μέρες την "πρωτιά'' κατέχει ο τόπος των Αγίων Θεοδώρων - Κορινθίας.
    Δεν βάζουμε...
    σε ένα τσουβάλι όλους τους κατοίκους, διότι γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί απ' αυτούς αγαπούν, σέβονται και φροντίζουν για τα αδέσποτα πλάσματα της περιοχής τους. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κι οι ασυνείδητοι εγκληματίες που κακοποιούν χωρίς ίχνος ευαισθησίας ό,τι αναπνέει γύρω τους. Ένας (;)  από αυτούς έβγαλε όλο το μίσος που έχει ριζωμένο στην ψυχή του απέναντι στα άδολα αυτά πλάσματα.Ο νόμος είναι σαφέστατος κι αυστηρός και δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Για να εφαρμοστεί όμως ο νόμος, πρέπει κάποιοι να σπάσουν την σιωπή ,που συγκαλύπτει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά τα καθάρματα είναι "άνθρωποι" της διπλανής πόρτας. Πολίτες υπεράνω υποψίας με γονείς, παιδιά, συγγενείς και φίλους. Πόσο ήσυχος μπορεί να είναι κάποιος, όταν γνωρίζει ότι κάποιος συντοπίτης του βγαίνει κρυφά σαν μαύρη εφιαλτική σκιά,τα ξημερώματα και μοιράζει απλόχερα τον θάνατο;
    Χθες ήταν οι θανατώσεις αδέσποτων πλασμάτων με αποκορύφωμα τον αργό γεμάτο πόνο, βασανιστικό θάνατο της σκυλίτσας με ένα βέλος.
    Αύριο θα είναι ένας περαστικός ή ακόμα χειρότερα ένα παιδί που θα περπατάει αμέριμνο στο δρόμο.
    Οι ακραίες αυτές συμπεριφορές δείχνουν "άνθρωπο" που η ψυχή και το μυαλό του ξεχειλίζει από μίσος για οποιοδήποτε άλλο πλάσμα χωρίς να εξαιρούνται οι συνάνθρωποι του.
    Αυτές τις πράξεις καταδικάζουμε κι αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον, που θ' αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας.Δεν ανεχόμαστε πλέον τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων. Είμαστε η φωνή τους και θ' αγωνιζόμαστε μέχρι να γίνει η διαβίωση τους ισάξια με τη δική μας.
    Γι' αυτό δίνουμε ραντεβού την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,στις 11:00 π.μ. στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ,στους ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
    Θα γίνει η προσυγκέντρωση στο σημείο αυτό και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι το σημείο όπου θανατώθηκαν τα ζώα στην παιδική χαρά.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες αδέσποτων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top