728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

    H 4η Οκτωβρίου ημέρα γιορτής. Γιορτάστε την στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»...

    H 4η Οκτωβρίου ημέρα γιορτής για όλα τα ζώα συντροφιάς – Εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014» (10-12 Οκτωβρίου)

    Η 4η Οκτωβρίου εορτάζεται κάθε χρόνο ως η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης προς τα ζώα συντροφιάς που με την παρουσία και την αγάπη τους μας προσφέρουν πολλά περισσότερα ως αντάλλαγμα βελτιώνοντας την πνευματική και σωματική μας υγεία.
    Το φεστιβάλ «Κατοικίδια εν Δράσει 2014», που θα...
    διεξαχθεί το τριήμερο 10 – 12 Οκτωβρίου στο Hall 2 του «Metropolitan Expo» επιθυμεί να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζώα συντροφιάς, να προωθήσει την φιλοζωία στην Ελλάδα, να ενημερώσει τους χιλιάδες επισκέπτες του για θέματα που αφορούν τους ομίλους που στηρίζουν τα κατοικίδια και για το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων.
    Το «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014» θα είναι ένα τριήμερο αφιερωμένο στους καλύτερους μας φίλους, τα ζώα συντροφιάς και με μια σειρά εκδηλώσεων και ομιλιών(το πλήρες πρόγραμμα ακολουθεί στο τέλος του κειμένου), το φεστιβάλ θα προωθήσει την υπεύθυνη ιδιοκτησία των κατοικίδιων, που συνεπακόλουθα αυξάνει τις πιθανότητες ευζωίας τους.
    Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί την «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων» και να εκτιμήσουμε την σχέση μας με τα ζωάκια, που μοιράζονται μαζί μας τον πλανήτη και εμπλουτίζουν την ζωή μας.
    Για 3 ημέρες τα ζώα συντροφιάς θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!
    Το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo» οι λάτρεις των ζώων συντροφιάς θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και την γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα τους.
    Οι τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σκύλων, οι δυο διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας γάτας, ο διεθνής διαγωνισμός δίσκων(ψαριών), οι παρουσιάσεις πτηνών και ερπετών θα δημιουργήσουν τον ιδανικό τόπο συνάντησης της ενεργούς ζωοφιλικής κοινότητας στην Ελλάδα.
    Παράλληλα οι χορηγοί και οι εκθέτες του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014» θα προσφέρουν εκατοντάδες δώρα στους επισκέπτες με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοικίδιων τους.
    Όπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος θα λάβει χώρα το «International Dog Festival– Athens 2014», στο πλαίσιο του οποίου ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας. Παράλληλα, θα υπάρξει παρουσίαση 6 Ελληνικών Φυλών, οι οποίες και αποτελούν την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και παρουσίαση της Ομάδας Νεαρών Χειριστών του
    Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H 4η Οκτωβρίου ημέρα γιορτής. Γιορτάστε την στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top