728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

    Τα Ζώα ΔΕΝ Είναι Αντικείμενα: Ενημερωτική εκδήλωση της Π.Φ.Π.Ο...

    Από τις 4 Οκτωβρίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, καλούμε τους Έλληνες πολίτες να υπογράψουν το παρόν διάβημα (petition) μας προς την Ελληνική κυβέρνηση, μέσω του οποίου ζητάμε την Αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος όσον αφορά στο ίσης σημασίας δικαίωμα των μη ανθρώπινων έμβιων να συνυπάρχουν μαζί μας, χωρίς πόνο και δυστυχία, χωρίς ταλαιπωρία και εκμετάλλευση.

    LINK ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ:
    https://secure.avaaz.org/el/petition/Proedro_tis_Voylis_ton_Ellinon_kEyaggelo_Meimaraki_Telos_stin_kakopoiisi_ton_zoon_Nai_stin_Anatheorisi_toy_Syntagmatos/?dtOZXfb

    Το θέμα των κακοποιήσεων των ζώων στην Ελλάδα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και σε διαστροφή. Η... κακομεταχείριση όλων των ζώων υποδηλώνει μία σοβαρή παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας, η οποία δεν πρέπει να αφήνει κανέναν αδιάφορο.
    Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, 10.00-15.00, θα βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, με στόχο να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να ζητήσουμε και χειρόγραφες υπογραφές.
    Στόχος μας είναι αν γίνεται να ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές ώστε να μπορέσουμε να επηρεάσουμε βουλευτές και κυβέρνηση για αυτή την αλλαγή.
    Κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια είναι πολύτιμη, ώστε να συμβάλλουμε στην καλύτερη αντιμετώπιση όλων των πλασμάτων από τον άνθρωπο, καθώς επίσης και στην αλλαγή της νοοτροπίας στην ελληνική κοινωνία.
    Σας περιμένουμε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, Ώρα: 10.00-15.00, στην Πλατεία Ν. Σμύρνης.
    Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και
    Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τα Ζώα ΔΕΝ Είναι Αντικείμενα: Ενημερωτική εκδήλωση της Π.Φ.Π.Ο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top