728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

    Οι σκύλοι πιτ-μπουλ μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον...

    Ο σκύλος πιτ-μπουλ, ως γνωστό, είχε μέχρι τώρα την χειρότερη φήμη. Είχε χρησιμοποιηθεί από κακοποιούς αλλά και σε κυνομαχίες, με αποτέλεσμα η θέση του να είναι επιβαρυμένη.
    Στην Αμερική τα...
    τελευταία 30 χρόνια περίπου 700 δημοτικές αρχές είχαν χαρακτηρίσει αυτούς τους σκύλους ανεπιθύμητους και τους είχαν απαγορεύσει βάσει νομοθεσίας στις πόλεις τους, διότι τους θεωρούσαν επικίνδυνους.
    Η κατάσταση, όμως, φαίνεται πως αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Χαρακτηριστικά, κατά την τελευταία διετία περισσότεροι από 100 δήμοι των ΗΠΑ έχουν καταργήσει τις απαγορεύσεις και τους άλλους περιορισμούς για την ιδιοκτησία των πιτ μπουλς και δεκάδες σκέφτονται να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή.
    Ακόμα και ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα σχεδιάζει να εναντιωθεί σε αυτές τις απαγορεύσεις, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι δεν είναι αποτελεσματικές.
    Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή στην πόλη Pawtucket περίπου 40 σκύλοι ράτσας πιτ μπουλ με τους ιδιοκτήτες τους πήραν μέρος στην ''πιτ-μπουλ παρέλαση'' (φωτο), για να γιορτάσουν την άρση της απαγόρευσης που είχε θεσπίσει η πόλη το 2004.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι σκύλοι πιτ-μπουλ μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top