728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

    Η ιστορία ενός σκύλου που θα κλωνοποιηθεί...

    ο Davis Hawn με τον σκύλο του Booster
    Στην Κορέα ταξίδεψε ο Davis Hawn, ένας συνταξιούχος από τις ΗΠΑ, για να κλωνοποιήσει τον σκύλο του Booster ο οποίος του έσωσε την ζωή.
    Όλα ξεκίνησαν πριν 9 χρόνια. Ο Davis Hawn ήταν...
    αλκοολικός, έπασχε από διαβήτη και είχε πρόβλημα στο αριστερό πόδι. Ζούσε μαζί με τον γιο ενός φίλου του και τον είχε σαν γιο του. Μια μέρα, εκείνος, επειδή δεν του έδινε χρήματα για ναρκωτικά, τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι και ύστερα του έκλεψε το αυτοκίνητο. Η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό ο οποίος κατέληξε στην φυλακή.
    Έκτοτε, ο Davis Hawn πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και ταξίδευε.
    Όταν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητό του, η αστυνομία βρήκε ένα κουταβάκι μέσα σε αυτό και τον ρώτησε αν ήθελε να το κρατήσει. ''Τον κράτησα, επειδή δεν ήθελα να τον αφήσω να πεθάνει'' δηλώνει σήμερα ο ίδιος. ''Ο σκύλος μου δίδαξε τι σημαίνει αγάπη.'' προσθέτει.
    Για χάρη του αποφάσισε να σπουδάσει και να αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση των σκύλων στο Πανεπιστήμιο του Bergin στην Καλιφόρνια που ιδρύθηκε το 2004 και είναι το μόνο που προσφέρει τέτοια μαθήματα.
    Ακόμα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κορέα και να κλωνοποιήσει τον σκύλο του Booster, ώστε οι κλώνοι του να σώσουν κι άλλες ζωές και να προσφέρουν αγάπη όπως και ο Booster.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ιστορία ενός σκύλου που θα κλωνοποιηθεί... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top