728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

    Ποια γάτα έχει περιουσία 100 εκατομμύρια δολλάρια...

    Κατάφερε να γίνει σταρ μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες από την πρώτη της εμφάνιση στο Διαδίκτυο η...
    Grumpy Cat (φωτο).
    Στο βιογραφικό της έχει δύο βιβλία,εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά καθώς και τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. 
    Επίσης, έχει κάνει ρεκόρ για την πιο "τουιταρισμένη" πρεμιέρα στις τηλεοπτικές οθόνες με το φιλμ Grumpy Cat's Worst Christmas Ever.Σήμερα έχει περισσότερους από 7 εκατομμύρια φίλους στο Facebook, μισό εκατομμύριο στο Instagram και μερικές χιλιάδες στο Twitter.
    Εκτός από διάσημη, είναι και πλούσια. Μάλιστα, η περιουσία της εκτιμάται στα 100 εκατ. δολλάρια και ξεπερνά εκείνες των Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντιάζ, Μάθιου Μακόν και άλλων αστέρων του Χόλιγουντ.
    Η καριέρα της είναι ασταμάτητη και συνεχώς δέχεται νέες προτάσεις για συμβόλαια, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια της Tabatha Bundesen από την Αριζόνα των ΗΠΑ.
    Μάλιστα, η Tabatha παραιτήθηκε από την δουλειά της και ασχολείται αποκλειστικά μόνο με την γάτα που της έχει αποφέρει μια πολυτελή ζωή.
    Σε συνέντευξή της ρωτήθηκε για το πώς μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να μετατρέψει το κατοικίδιο του σε μια τόσο επικερδή επιχείρηση και απάντησε πως απλά θα πρέπει να δοκιμάσει και να το πάρει επειδή το αγαπά και όχι για να το κάνει διάσημο. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ποια γάτα έχει περιουσία 100 εκατομμύρια δολλάρια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top