728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

    Μπέτυ, ένα γλυκό κορίτσι προς υιοθεσία...

    Η Μπέτυ είναι μια γλυκύτατη και τρυφερή σκυλίτσα. Από κουτάβι της αρέσει να μας μοιράζει φιλιά και απολαμβάνει την ανθρώπινη συντροφιά και τις βόλτες. Η...
    Μπέτυ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα ιδιαίτερο κορίτσι, καθώς τον πρώτο μήνα της ζωής της έπαθε την πρώτη της επιληπτική κρίση. Οι επιληπτικές κρίσεις είναι σύμπτωμα του νευρικού συστήματος και η επιληψία είναι η παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από επιληπτικές κρίσεις που επαναλαμβάνονται σε χρονικά διαστήματα μεγαλύτερα των 4 εβδομάδων και έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον 2 φορές σε ένα χρόνο. Οι κρίσεις προλαμβάνονται χορηγώντας στο ζώο καθημερινά φαρμακευτική αγωγή (για την Μπέτυ 1/2 χάπι πρωί και βράδυ) και πιθανώς να μην εμφανιστούν ξανά.
     Η Μπέτυ ένα χρόνο μετά την διάγνωση δεν έχει ξαναπάθει κρίση. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, πολύ δοτική, φιλική με τα παιδιά και με τα άλλα κατοικίδια ζωάκια και η πάθησή της δεν της στερεί τίποτα από το να ασκείται καθημερινά με βόλτες. Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει και να δώσει την προσοχή που επιβάλλεται στην Μπέτυ, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο στο WUP: 6978-121.020 (Αλεξάνδρα)

    Όνομα: Μπέτυ
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
    Ράτσα: Ημίαιμη
    Γένος: Θηλυκό
    Ηλικία: 1 έτους
    Βάρος: 25 κιλά
    Εμβολιασμένη: NAI
    Στειρωμένη: ΝΑΙ
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: Ζώντας με ένα επιληπτικό σκύλο: Τα περισσότερα επιληπτικά ζώα μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική και ευτυχισμένη ζωή, καθότι η επιληψία ελέγχεται επιτυχώς σε πάνω από τα 2/3 των περιπτώσεων. Οι επιληπτικοί σκύλοι απαιτούν καθημερινή φαρμακευτική αγωγή, μπορούν ωστόσο να παραμείνουν τα αγαπημένα μας ζώα συντροφιάς που παίζουν, τρέχουν και αγαπούν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίσουμε την άσκησή τους.
    Αριθμός Microchip: 941000016308877

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Μπέτυς, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488395544559098.1073741864.345422258856428&type=3

    Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μπέτυ, ένα γλυκό κορίτσι προς υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top