728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

    Θέλει μια οικογένεια που δεν θα τον προδώσει ποτέ πια...

    O Έκτορας, είναι ένας γλυκύτατος σκυλάκος 10 – 12 μηνών και ζυγίζει περίπου 20 κιλά. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, είναι ημίαιμο Κόλεϋ με Λαμπραντόρ.
    Εντοπίστηκε να περιφέρεται στο κέντρο της πόλης πριν από μερικές εβδομάδες, περιμένοντας πολλές φορές στωικά έξω από φαγάδικα να του δώσουν λίγη τροφή.
    Ήρεμος και φιλικός με τους πάντες, δεν άργησε να κερδίσει τη συμπάθεια περιοίκων, πελατών και καταστηματαρχών. Ωσότου, για...
    καλή του τύχη ένας από τους καταστηματάρχες- μέλος του συλλόγου μας-, αφού βεβαιώθηκε ότι ο Έκτορας δεν χάθηκε αλλά πετάχτηκε στους δρόμους σαν άχρηστο αντικείμενο, τον περισυνέλεξε και τον φιλοξενεί στο σπίτι του, μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι που θα του ανοίξει την πόρτα για πάντα και θα γίνει η μόνιμη οικογένειά του, χωρίς να τον προδώσει ποτέ πια.
    Ο Έκτορας, είναι ένα πολύ κοινωνικό, υπάκουο και καλόψυχο πλάσμα, παιχνιδιάρης, φιλικός με όλους αλλά ιδιαιτέρως με τα παιδιά.. Στα παιδιά δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη και του αρέσει να τα συντροφεύει στα παιχνίδια τους και να απολαμβάνει τηπαρέα και τα χάδια τους. Είναι πολύ έξυπνος, γνωρίζει μερικές βασικές εντολές και εκπαιδεύεται ήδη σε περισσότερες, έμαθε να λερώνει μόνο στη βόλτα και μας εκπλήσσει μέρα με τη μέρα με τη δοτικότητα και την αφοσίωσή του. Είναι ένα σκυλί γεννημένο για οικογένεια, που αισθάνεται ευτυχισμένος όταν είναι μαζί μας και το δείχνει συνεχώς με τον τρόπο που επιζητά την ανθρώπινη επαφή, προσπαθώντας να μαντέψει τι ακριβώς χρειαζόμαστε και κάνοντας αυτό που θέλουμε πριν καν του το ζητήσουμε. Και αυτή του η αγάπη και η απόλυτη πίστη στους ανθρώπους που αποτελούν την προσωρινή του οικογένεια, αντλείται και ανατροφοδοτείται από τα μέλη της και την αγάπη που του δίνουν.
    Εάν λοιπόν θέλετε να αυξήσετε την οικογένειά σας κατά ένα μέλος, να υιοθετήσετε αυτό το τόσο ξεχωριστό πλάσμα που θα κάνει τα πάντα για σας –την οικογένειά του- και θα σας αφοσιωθεί απόλυτα για όλη του τη ζωή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6947071781 (κα Λυδία.).

    Όνομα: Έκτορας
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντές
    Ράτσα: Ημίαιμο Κόλεϋ με Λαμπραντόρ
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 10-12 μηνών.
    Βάρος: περίπου 20 κιλά
    Εμβολιασμένος: NAI
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 941000017190761

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Έκτορα, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/media/set/edit/a.758743897524260.1073742153.345422258856428/

    Για να δείτε βίντεο με τον Έκτορα, μπορείτε να ανοίξετε τους συνδέσμους: https://www.youtube.com/watch?v=4PGz6ojMYUU&hd=1
    Και
    https://www.youtube.com/watch?v=xPMPIrdUE2w&hd=1

    Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Θέλει μια οικογένεια που δεν θα τον προδώσει ποτέ πια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top