728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

    Αυτή η χαρισματική σκυλίτσα αναζητά οικογένεια...

    Aυτή την κούκλα την εγκατέλειψαν στις αρχές Οκτωβρίου 2014, στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας.
    Είναι 1 -1,5 ετών, ζυγίζει 33 κιλά και έχει ύψος 58 εκατοστά. Επισκέφθηκε κτηνίατρο, έκανε εξετάσεις αίματος και είναι υγιής. Αποπαρασιτώθηκε εσωτερικά και εξωτερικά, εμβολιάστηκε, έβαλε... microchip με αριθμό 982009102342773 και στειρώθηκε. Έχει χρόνια ωτίτιδα και θα χρειάζεται να παίρνει θεραπεία όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα στα αυτιά της. 
     Είναι γεγονός ότι είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και στο πέρασμά της όλοι θαυμάζουν την ομορφιά της και τον χαρακτήρα της. Είναι πανέξυπνη, μαθαίνει πολύ γρήγορα και στο αυτοκίνητο έχει άψογη συμπεριφορά! Διαθέτει βελούδινο δέρμα για πολλά χάδια και μοναδικές αγκαλιές. Λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και τα παιδιά και τα πηγαίνει καλά με όλα τα αρσενικά σκυλιά και τα θηλυκά που δεν έχουν ηγετικές τάσεις. Από τις 13-11-2014 φιλοξενείται σε πάρκο στη Βούλα Αττικής και έχει ακολουθήσει μαθήματα βασικής υπακοής.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, να βρει ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Θα μετακομίσει με συμβόλαιο υιοθεσίας και όταν της αποδείξετε ότι μπορεί να έχει αυτό που της αξίζει. Για σοβαρές προτάσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6944292475 Βιολέττα
    Ευχαριστώ πολύ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτή η χαρισματική σκυλίτσα αναζητά οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top