728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

    Ημέρα για την κατάργηση του κρέατος...

    Το 269life Greece την ημέρα για την κατάργησης εμπορίας-σφαγής και κακοποίησης των αδερφών μας, την ημέρα για την “κατάργηση του κρέατος – meat abolition”, θα βρίσκεται το Σάββατο 31/01, στις 12 η ώρα στην Ερμού & Βουλής.
    Για όλα εκείνα τα αδέρφια μας που δολοφονούνται εν ψυχρώ κάθε μέρα, για να καταλήξουν νεκρές σάρκες, πτώματα και απομεινάρια πλασμάτων, ενώ θα έπρεπε να είναι ζωντανά και ελεύθερα.
    Για όλα εκείνα τα αδέρφια μας, που τα άψυχα κορμιά τους, καταλήγουν στα πιάτα και στα λουκούλλεια γεύματα της αδιαφορίας, της σαδιστικής αδηφαγίας και της λαιμαργίας όλων των ανθρώπων που αποστρέφουν το βλέμμα τους μπροστά στη σφαγή.
    Για τους ανώμαλους και αδίστακτους δυνάστες τους, που τα χτυπούν, τα τυφλώνουν και τα βασανίζουν μέχρι θανάτου, για να ικανοποιήσουν τα σαδιστικά και αποτρόπαια ένστικτά τους.
    Για όσους δεν θέλουν να δουν την αλήθεια, τον πόνο και την αγωνία που είναι ξεκάθαρη, πίσω από κάθε ματωμένο κομμάτι σάρκας, από τα πτώματα που καθημερινά καταναλώνουν.
    Για όλα τα αδέρφια μας που δεν έχουν φωνή, αλλά τα ουρλιαχτά τους ακούγονται μέσα στις καρδιές και το μυαλό μας.
    Για το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα που δεν σταμάτησε ποτέ! Γιατί ήρθε επιτέλους ο καιρός να αναγνωρίσουμε στα ζώα το κυριότερο δικαίωμά τους: να ζουν ελεύθερα, απαλλαγμένα από την εκμετάλλευση του ανθρώπου! Τα ζώα δεν είναι ανθρώπινη ιδιοκτησία!
    Το Σάββατο 31/01, έλα μαζί μας, στον αγώνα για την κατάργηση του δουλεμπορίου! Για όλα τα νεκρά μας αδέρφια, που σφάζονται στο βωμό της λαιμαργίας, της άγνοιας και του κέρδους. Για τα 6 εκατομμύρια χερσαία ζώα που σφάζονται και για τα αμέτρητα ψαρια που δολοφονούνται κάθε λεπτό!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ημέρα για την κατάργηση του κρέατος... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top