728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

    Ο Λάμπρος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας, για να γίνει καλά...

    Το χειρουργείο του Λάμπρου μας πλησιάζει. Ο γλυκούλης πονάει, παραπατάει, σκουντουφλάει, παραμένοντας όμως ήσυχος και υπομονετικός όπως πάντα. Πραγματικά, πρέπει να ήταν πολύ σκληρόκαρδοι αυτοί που τον πέταξαν έξω. Πετάς μωρέ στο δρόμο έναν θησαυρό;
    Ο Λάμπρος θα υποστεί την Πέμπτη μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, και ευτυχώς μετά τη διαδικασία θα ξυπνήσει σε ένα ζεστό σπίτι με μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη, που σίγουρα θα του απαλύνουν τον πόνο.
    Εμείς χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας για να καλύψουμε το χειρουργείο του. Το κόστος θα είναι 400 ευρώ. Ακόμη και ένα ευρώ θα είναι για τον Λάμπρο ένα βηματάκι πιο κοντά στο να ξαναπερπατήσει κανονικά και να χαρεί τη σκυλίσια του ζωή. Ευχαριστούμε πολύ!

    Για όποιον θα ήθελε να βοηθήσει:
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):
    ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    60 4001 0189 237
    BIC : PIRBGRAA
    IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237


    Paypal: support@zeil.gr
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Ο εβένινος κούκλος που βλέπετε βρέθηκε δεμένος σε μια κολόνα έξω από ένα σχολείο. Κάποιοι θεώρησαν ότι αυτά είναι σωστά παραδείγματα για παιδιά. Αφού απορήσαμε για την κατάντια των ανθρώπων, τον περισυλλέξαμε προκειμένου να του βρούμε ένα νέο και παντοτινό σπίτι. Επειδή κούτσαινε αρκετά, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια της στείρωσης όπου διαπιστώθηκε ότι έχει (παλιό) εξαρθρωμένο ισχίο. Πρέπει να αντιμετωπιστεί χειρουργικά σχετικά άμεσα καθώς είναι νεαρός σε ηλικία, περίπου 10 μηνών και θα του προκαλέσει πρόβλημα και πόνο στο μέλλον. Μήπως είναι και ο λόγος για τον οποίον τον παράτησαν; δεν τον πρόσεξαν; Ο Λάμπρος βρίσκεται σε φιλοξενία, μεταξύ μας, δεν νομίζουμε (ελπίζουμε!) ότι θα χρειαστεί να του βάλουμε αγγελία για υιοθεσία! Χρειάζεται όμως να βάλουμε αγγελία για το χειρουργείο αυτό καθώς κοστίζει 400 ευρώ. Ο Λάμπρος, έτσι ονομάστηκε, είναι ένας χαρούμενος και τρυφερός σκυλάκος, δεν του αξίζει να πονάει. Παρακαλούμε για την όποια βοήθειά σας.

    --
    Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
    www.zeil.gr / info@zeil.gr
    Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Λάμπρος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας, για να γίνει καλά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top