728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

    Νεότερα για το τραυματισμένο μωρό γατάκι...

    Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα!!!Το γατάκι πάει πολύ καλά μεγαλώνει, ομορφαίνει και έχει βγάλει ένα καταπληκτικό τρίχωμα!!!
    Το πίσω ποδαράκι είχε 3 ορθοπεδικά προβλήματα:
    1) κάταγμα του μηριαίου οστού, στο οποίο έγινε οστεοσύνθεση με ήλο,η πόρωση ολοκληρώθηκε και αφαιρέθηκε ο ήλος.
    2) κάταγμα της κνήμης όπου εκεί,έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και πάει καλά και αυτή η περιοχή και
    3) Πρέπει να γίνει αφαίρεση της κεφαλής του  μηριαίου οστού μετά απο ένα μήνα περίπου.Σε όλο αυτό το διάστημα παίρνει αντιβίωση synulox.
    Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την οικονομική συνδρομή τους: Κώστα Κωστογλάνη 60 ευρώ, Ελένη Ερεσσίου 30 ευρώ, Αρζόγλου Τώνια 20 ευρώ, Σάντυ Ζουζανέα 20 ευρώ και Αφροδίτη Ταλέλη 5 ευρώ.(αυτή ήταν η ενημέρωση απο την Τράπεζα μέχρι 10/1 πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι φίλοι που δεν ξέρουμε ακόμη τα ονόματα τους)
    Χωρίς την δική σας συνδρομή δεν θα ήταν δυνατόν να καλύψουμε αυτή τη δαπάνη και σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας για άλλη μια φορά.
    Εκκρεμεί η δαπάνη του χειρουργείου για την αφαίρεση της κεφαλής που δεν γνωρίζουμε ακόμη πόση θα είναι.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς οφείλουμε στον ορθοπεδικό κτηνίατρο μας Νίκο Καραμήτσο,για την επιμονή του και την αγάπη του γι αυτό το γατάκι,που δεν διάλεξε την εύκολη λύση του ακρωτηριασμού του ποδιού,αλλά ήταν ένα στοίχημα γι αυτόν να προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο ήταν δυνατόν,για να σώσει το πόδι του μωρού.Να είσαι καλά Νίκο πάντα ευαίσθητος και με επιτυχίες στις προσπάθειες σου!!!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νεότερα για το τραυματισμένο μωρό γατάκι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top