728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

    Συνέχεια στην κόντρα φιλόζωων-Μπέου...

    Τελειωμό δεν έχει η σύγκρουση της φιλοζωικής ομάδας Βόλου και του δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.
    Σε ανακοίνωσή της η φιλοζωική παρουσιάζει τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα ζώα ύστερα από την παράνομη περισυλλογή.
     "Η  περισυλλογή έγινε με εθελοντές όπως τους χαρακτήρισε ο δήμαρχος ενώ πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μαζεύτηκαν αδιακρίτως όλοι οι σκύλοι (ήμερα, φιλικά, εμβολιασμένα, στειρωμένα) εκ των οποίων οι περισσότεροι αγνοούνται." αναφέρει.
    Ακόμα, η φιλοζωική καταγγέλλει ότι ο αριθμός των σκύλων αυξομειώνεται στον Μαυρόλοφο Αλμυρού όπου βρίσκεται ο χώρος εκείνου που μάζεψε τους σκύλους.
    «Άλλον αριθμό βρήκε η κτηνιατρική και άλλον τα μέλη του σωματείου που επισκέφτηκαν το χώρο. Ωστόσο, ο αριθμός των 38 σκυλιών που βρήκε το σωματείο απέχει κατά πολύ από τον αριθμό των 100-120 περισυλλεχθέντων που αναφέρει ο δήμος. Καταγραφή δεν έχει γίνει οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα ακριβώς περισυλλέχθηκαν, πού έχουν πάει και σε τι κατάσταση βρίσκονται.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγνοείται η τύχη δεκάδων αδέσποτων ζώων, πολλά από τα οποία ψάχνουν τα άτομα που τα φρόντιζαν χρόνια".
    Και η φιλοζωική συνεχίζει: ''Μάλιστα, ο δήμαρχος προανήγγειλε νέα περισυλλογή και πραγματικά αναρωτιόμαστε πού θα πάει τα σκυλιά εφόσον το δημοτικό καταφύγιο είναι σε καραντίνα, η προέκταση είναι ακατάλληλη καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές για την προστασία και περίθαλψη των ζώων και δεν έχει βρεθεί κανένας καινούργιος χώρος.''
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Συνέχεια στην κόντρα φιλόζωων-Μπέου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top