728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

    Ο ταλαιπωρημένος Άρης ψάχνει για το δικό του σπίτι...

    Ο Άρης μας, είναι ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο ζώο - θύμα τροχαίου, αλλά ευτυχώς με αίσιο τέλος. Στις 13/10, το Σωματείο μας ενημερώθηκε από μια φιλόζωη κυρία για ένα χτυπημένο σκυλάκι σε κεντρικό δρόμο, ακριβώς έξω από την πόλη της Λάρισας.
    Οι εθελοντές μας που έσπευσαν για βοήθεια, διαπίστωσαν ότι όντως το χτυπημένο ζώο ήταν στη μέση του δρόμου με μεγάλο κίνδυνο επανατραυματισμού του και όχι μόνο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, και εντυπωσιάστηκαν πραγματικά, από τη συγκινητική και τόσο ανθρώπινη στάση της φιλόζωης, η οποία με κίνδυνο της δικής της ζωής, προσπαθούσε μόνη (η τροχαία δεν είχε προλάβει να σπεύσει ακόμη), να διευθετήσει την κυκλοφορία κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προστατέψει το ζώο από τα χειρότερα…. 
    Το σκυλάκι, χάρη στην ανθρώπινη ευαισθησία και την άμεση κινητοποίηση του όλου αυτού φιλοζωικού κυκλώματος διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε συντριπτικό κάταγμα αριστερού πίσω άκρου. Ακολούθησε αντιμετώπιση της κάκωσης με πάρα πολύ καλή πρόγνωση, η οποία αναφερόταν σε πλήρη κινητική αποκατάσταση. 
    Αυτή την στιγμή ο μικρούλης Άρης, έχει αναρρώσει σωματικά και ψυχικά πλήρως και απολαμβάνει τη φιλοξενία και οικογενειακή ζεστασιά που του προσφέρουν εθελοντές του σωματείου μας. Και όλα αυτά, χάρη στο μεγαλείο ψυχής της φιλόζωης κυρίας κυρίως, που τον προστάτεψε αψηφώντας την ίδια της τη ζωή και τελικά τον έσωσε. 
    Κατά την άποψη του κτηνιάτρου, είναι περίπου έξι μηνών, ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός και το βάρος του με την ολοκλήρωση της ανάπτυξής του αναμένεται να φτάσει τα 25 – 30 κιλά. Πρόκειται για ένα φιλικό και κοινωνικό πλάσμα, που του αρέσει πολύ η ανθρώπινη συντροφιά, τα παιχνίδια και τα πάει πολύ καλά με τα παιδιά και τα άλλα ζώα. Παράλληλα, δίνει δείγματα των καταβολών του, εκφράζοντας πίστη, αποφασιστικότητα και έντονη προστατευτικότητα προς το περιβάλλον του, υποσχόμενος να γίνει ένας ενήλικος αφοσιωμένος φίλος, που θα κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν, θα τον δεχθούν στην οικογένειά τους και θα του δώσουν τη προσοχή και θαλπωρή που στερήθηκε μέχρι πρότινος. Εάν ενδιαφέρεστε εσείς να υιοθετήσετε τον Αρούλη μας και να γίνετε αποδέκτες της αγάπης και αφοσίωσής του, επικοινωνήστε με το τηλ: 6947071781 (κα Λυδία).

    Όνομα: Άρης
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντές
    Ράτσα: Ημίαιμο Ποιμενικό
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 6 μηνών
    Βάρος: θα γίνει περίπου: 25– 30 κιλά
    Εμβολιασμένος: NAI
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 941000017190641

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Άρη, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.766398896758760.1073742168.345422258856428&type=3&uploaded=16

    Για να δείτε βίντεο με τον Άρη, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο: http://youtu.be/7OfAH6Rb4ZE

    Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο ταλαιπωρημένος Άρης ψάχνει για το δικό του σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top