728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

    ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Διαμαρτυρία στο Βερολίνο για το νέο σκυλο-νόμο...

    Έχουν ξεσηκωθεί οι φιλόζωοι στο Βερολίνο εξαιτίας του νέου νόμου που αφορά τους σκύλους.
    Σύμφωνα με αυτόν, οι σκύλοι θα πρέπει να φορούν συνέχεια λουρί και να φέρουν άδειες κατοχής.
    Ακόμα, ορίζει τέσσερις ράτσες επικίνδυνες, για αυτό πρέπει να φορούν φίμωτρο: pitbull-terrier, American Staffordshire terrier, bull terrier Tosa Inu.
    Μέχρι σήμερα η νομοθεσία επιτρέπει οι σκύλοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους στα εστιατόρια και στα μπαρς. Από την άλλη, απαγορεύει τους 95.000 ιδιοκτήτες σκύλων του Βερολίνου να αφήνουν τους σκύλους ελεύθερους σε συγκεκριμένα μέρη όπως παιδικές χαρές και επιβάλλει ένα μικρό πρόστιμο όταν οι σκύλοι δεν φορούν λουρί σε ορισμένα μέρη.
    Για αυτό, την περασμένη Τρίτη δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Brandenburg Tor για να διαμαρτυρηθούν φωνάζοντας: ''Αυτή τη φορά πρέπει να μπουν λουριά στους πολιτικούς''.
    ''Αυτός ο νόμος δεν βελτιώνει τα πράγματα για τους ανθρώπους ή τους σκύλους σε μια πόλη που έδινε ελευθερία στους σκύλους να τρέχουν και να πηγαίνουν όπου θέλουν. Αν οι σκύλοι πρέπει να κυκλοφορούν με λουρί, τότε πρέπει να απαγορευτούν οι σκύλοι από το Βερολίνο'' δήλωσε ο Wolfgang Apel πρόεδρος φιλοζωικής οργάνωσης στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Διαμαρτυρία στο Βερολίνο για το νέο σκυλο-νόμο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top