728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

    Πέντε «pet friendly» αθηναϊκά στέκια για καφέ και ποτό

    Ποια πέντε στέκια της πρωτεύουσας αναφωνούν «μπάτε σκύλοι αλέστε» παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύστε ανενόχλητοι τον καφέ ή το ποτό σας συντροφιά με το κατοικίδιό σας;
    Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι, όταν σε φίλη απαγορεύτηκε η είσοδος σε καφέ της πόλης, επειδή συνοδευόταν από τη μικρή... τετράποδη παρέα της.
    Αναρωτηθήκαμε λοιπόν πού μπορούμε να απολαύσουμε τη βόλτα μας για καφέ και ποτό στο κέντρο της Αθήνας, παρέα με τους τετράποδους φίλους μας, χωρίς να «φάμε» πόρτα ή να ξεροσταλιάζουμε «εξορισμένοι» σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των παραπόνων και των αντιδράσεων των θαμώνων ή της λεγόμενης «πολιτικής» του μαγαζιού.
    Έτσι, κάνοντας μια μικρή έρευνα, προς μεγάλη μας χαρά ανακαλύψαμε πέντε όμορφα στέκια στην Αθήνα που καλοδέχονται τα κατοικίδιά μας με ιδιαίτερη αγάπη, ενώ παράλληλα φροντίζουν και τους αδέσποτους τετράποδους φίλους της περιοχής.



    Το Bartesera της Κολοκοτρώνη αγαπά τους τετράποδους φίλους μας και φαίνεται! Πέρα από το γεγονός ότι τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα εντός του καταστήματος, η ομάδα του Bartesera δείχνει ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία φροντίζοντας και τα αδέσποτα της περιοχής. Μάλιστα, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, αφού μαζί με τη δική σας παραγγελία, τα παιδιά στο σέρβις θα φέρουν νερό και μπισκότα για το κατοικίδιό σας χωρίς καν να το ζητήσετε!
    Κολοκοτρώνη 25 Αθήνα

    To Πικάπ της οδού Δημοφώντος είναι γνωστό για τα φιλοζωικά του αισθήματα, φροντίζοντας τα αδέσποτα, στηρίζοντας φιλοζωικές ομάδες και καλωσορίζοντας εσάς και το κατοικίδιό σας με ιδιαίτερη θέρμη στον όμορφο, alternative χώρο του. Αν προτιμήσετε την παρέα του κατοικδίου σας για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, περάστε το κατώφλι του Πικάπ άφοβα. Η ομάδα του καταστήματος άλλωστε δηλώνει: «Στο Πικάπ αγαπάμε πολύ τους τετράποδους φίλους μας και προτιμάμε την παρέα ενός αδέσποτου σκύλου από κάποιον που θα έχει "χρήματα στην τσέπη" αλλά δεν θα καταδέχεται να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί του».
    Δημοφώντος 10, (σύνορα Θησείου με Πετράλωνα)

    Ένα από τα λεγόμενα συνεταιριστικά καφενεία που συναντάμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, από παρέες ανθρώπων που έχουν όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν, είναι και το Συγγρουόμενο στο Κουκάκι. Αν επιλέξετε να πιείτε τον καφέ σας με... τετράποδη συντροφιά, μη διστάσετε να περάσετε από το εν λόγω στέκι. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα εντός του καταστήματος και θα τα φροντίσουν όσο κι εσάς. Μάλιστα τα παιδιά στο Συγγρουόμενο, επιτρέπουν την είσοδο ακόμα και σε μεγαλόσωμα σκυλιά.
    Φαλήρου 57 Κουκάκι

    Στο Παράθυρο στο Θησείο θα απολαύσετε το ποτό σας μαζί με τον τετράποδο φίλο σας χωρίς άγχος για παράπονα, ενώ εκείνος θα απολαύσει ελεύθερα το μπισκοτάκι και το νερό που θα τον κεράσουν οι άνθρωποι του καταστήματος, καθώς θα «χαζεύει» την κίνηση στην περιοχή. Εδώ οι δίποδοι θαμώνες όχι μόνο δεν θα αντιδράσουν στη θέα ενός τετράποδου δίπλα τους, αλλά θα «παρελάσουν» και από το τραπέζι σας για να το γνωρίσουν καλύτερα, γεμίζοντάς το χάδια.
    Τριών Ιεραρχών 1, Θησείο

    Το Ηoxton στο Γκάζι, εκτός από στέκι των Αθηναίων, αποτελεί και στέκι των τετράποδων φίλων μας, με μερικούς από αυτούς να είναι γνωστές και δημοφιλείς... φυσιογνωμίες στο μαγαζί, όπως ο γλυκός Ρούντι ή όμορφη Ζιζέλ που θα τους δείτε αραχτούς πάνω στους κόκκινες καναπέδες να απολαμβάνουν τη σιέστα τους. Τα σκυλάκια σας περνάνε όμορφα στο Hoxton και εσείς απολαμβάνετε την έξοδό σας χωρίς παρατηρήσεις και φόβο για τυχόν αντιδράσεις.
    Βουτάδων 42, Γκάζι

    Παραπάνω αναφέραμε πέντε σημεία στην Αθήνα που καλωσορίζουν ζεστά τους τετράποδους φίλους μας, ωστόσο η λίστα δεν σταματάει εδώ. Τα μέρη που υποδέχονται με αγάπη τα κατοικίδια πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο τόσο εντός των τειχών της πρωτεύουσας όσο και εκτός.
    Στείλτε μας κι εσείς (αφήνοντας το σχόλιό σας) στέκια ανά την Ελλάδα που άνοιξαν τις πόρτες τους με αγάπη για το κατοικίδιό σας.

    Τζωρτζίνα Ντούτση
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πέντε «pet friendly» αθηναϊκά στέκια για καφέ και ποτό Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top