728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

    Μια pet groomer αυτοσυστήνεται...

    Ονομάζομαι Σοφία Ιβανοφ και είμαι pet groomer. Τελείωσα πριν 1 μήνα μία από τις καλύτερες
    σχολές για κομμωτικής μικρών ζώων το Flora's Pet Grooming Academy στο Πειραιά της κυρίας 
    Φλώρα Σαρτζετάκη. 
    Η καινοτομία η οποία με διακρίνει είναι ότι πάω κ κατ' οίκον και κάνω το ζωάκι σας! Μπορείτε είτε να το φέρετε στο μαγαζί με το οποίο θα συνεργάζομαι εκείνο τον καιρό είτε να έρθω στον χώρο σας με όλα τα εργαλεία και να σας το κάνω μια ζωγραφιά. 
    Το σημαντικότερο είναι ότι ο καλλωπισμός ο δικός μου δεν έχει να κάνει με κούρεμα ή ξεμπερδέματα απλά αλλά και πολλά ακόμα πολύ σημαντικά για την καλή υγεία του ζώου σας, όπως καθαρισμός αυτιών με ειδικό φυτικό αντιμικροβιακό σκεύασμα aloe vera's, ματιών, νυχιών, πρωκτικών αδένων, ξύρισμα γύρω γύρω από τα γεννητικά και την κοιλίτσα, επάλειψη με aloe Vera για λαμπερό κ υγιές τρίχωμα κ δέρμα, προστασία από τα παράσιτα και το κυριότερο συμβουλές για σωστή διατροφή. Συνήθως οι συμβουλές που δίνουν είναι γιατί θέλουν να προβάλουν κάποια συγκεκριμένη ξηρά από την οποία έχουν κέρδος. Εγώ θα σας πω τον τρόπο, ώστε να ξέρετε να διαβάζετε μόνοι σας τα συστατικά και να γνωρίζετε τι περιέχει και ποια είναι κατάλληλη για το σκυλάκι σας. Για να μη τρώει αηδίες αλλά σωστό καθαρό κρέας ή ψάρι. 
    Κλείνοντας να επισημάνω ότι ειδικεύομαι και στις γατούλες τις οποίες λατρεύω,  γι' αυτό άλλωστε έχω 8 δικές μου! Οι περισσότεροι groomers δε κάνουν γάτες. Είναι λογικό, γιατί αν δεν νιώθεις καλά μαζί τους εκείνες φυσικά το εισπράττουν. Όπως επίσης πρέπει να γνωρίζεις πώς να τις χειρίζεσαι, γιατί έχουν δικό τους ειδικό χειρισμό και λαβές.

    Υ.Γ. Αν κάποιος εργοδότης (κτηνίατρος-pet shop-pet grooming shop) αναζητεί συνεργάτη μπορεί μετά χαράς να με καλέσει για να συνεργαστούμε.
    Υ.Γ Η δράση μου ως μέλος φιλοζωικών σωματείων και ως ιδιώτης φιλόζωος είναι κάτι που με χαρακτηρίζει, αφού μέχρι και σήμερα είμαι μέλος του ΣΠΑΖ και στειρώνω / φροντίζω όσα περισσότερα αδέσποτα ζωάκια αντέχει η τσέπη μου. Με λίγα λόγια τα ζώα για μένα αποτελούν πηγή ανιδιοτελής αγάπης πρώτα απ'όλα και μετέπειτα επάγγελμα που μου δίνει την δυνατότητα να δημιουργώ-βοηθώ-επιβιώνω.

    🐺🐱🐭🐹🐰🐵🐮🐍🐷🐨🐯🐗🐛🐘🐜🐌🐣🐚🐟🐳🐄🐀🐅🐎🐓🐁🐲🐫🐆

    🐾 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σάς!!! 🐾

    🐸🐇🐈🐩🐕🐒🐴🐔🐼🐧🐦🐢🐑🐝🐞🐥🐙🐠🐬🐋🐏🐃🐉🐐🐖🐂🐡🐊🐪

    🐶 Με εκτίμηση,
    Ιβανοφ Σοφία 😻
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μια pet groomer αυτοσυστήνεται... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top