728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

    Οι λαθραίοι επιβάτες του μετρό...

    Κάθε πρωί επιβιβάζονται στο μετρό με προορισμό τους το κέντρο της πόλης.
    Πρόκειται για τους αδέσποτους σκύλους που ζουν στα προάστια της Μόσχας και ταξιδεύουν με το μετρό στην πόλη αναζητώντας αποφάγια.
    Τα βράδια επιστρέφουν, πάλι με το μετρό, στα προάστια για να ξεκουραστούν.
    Αυτοί οι επιβάτες έχουν προκαλέσει την εντύπωση όλων, ακόμα και των ερευνητών.
    Μάλιστα, οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει πως οι σκύλοι επιλέγουν τα πρώτα ή τα τελευταία βαγόνια, επειδή είναι πιο ήσυχα. Υποστηρίζουν πως οι σκύλοι ξέρουν σε ποια στάση πρέπει να αποβιβαστούν υπολογίζοντας τον χρόνο που περνούν στο μετρό. Ακόμα, οι ερευνητές πιστεύουν πως αυτό το φαινόμενο ξεκίνησε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης οι αδέσποτοι σκύλοι απαγορεύονταν στους χώρους του μετρό.
    Ο Andrei Polarkov από το Ινστιτούτο Οικολογίας και Ανάπτυξης στην Μόσχα τονίζει ότι οι σκύλοι χρησιμοποιούν τα βαγόνια ως καταφύγια και μετακινούνται μαζί με το σπίτι τους.
     ''Το καλύτερο μέρος για να βρουν τροφή είναι το κέντρο της πόλης. Έτσι, οι σκύλοι έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το μετρό, να πηγαίνουν το πρωί και να επιστρέφουν το βράδυ, όπως οι άνθρωποι. Μάλιστα, διασκεδάζουν να μπαίνουν την τελευταία στιγμή στο βαγόνι.'' προσθέτει.
    Οι επιβάτες φαίνεται να είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τους τετράποδους συνεπιβάτες του μετρό.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι λαθραίοι επιβάτες του μετρό... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top