728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

    Επιτέλους! Η Λούσυ υιοθετήθηκε...


    Καλησπέρα, 

    Σας ενημερώνουμε ότι η γλυκιά Λούσυ υιοθετήθηκε!
    Όταν μας πήρανε τηλέφωνο την πρώτη φορά, για να μας ενημερώσουν για το περιστατικό της Λούσυ μας είπανε "Τρέξτε! Ένα σκυλάκι που του κρέμονται απ'έξω τα έντερά του!".Τρέξαμε λοιπόν και αντικρίσαμε ένα σκυλάκι με έναν τεράστιο όγκο στον πρωκτό.
    Η Λούσυ έκανε χημειοθεραπείες, στείρωση και αιδιοπλαστική. Είχε παρασιτική ωτίτιδα (τη θεραπεύσαμε), σπασμένα δόντια (τα καθαρίσαμε) και έμεινε κοντά μας περίπου ένα χρόνο.
    Ώσπου μια μέρα χτύπησε γι' αυτήν το τηλέφωνο.
    Ήταν ένα νέο ζευγάρι που είχε κάποτε ένα σκυλάκι το οποίο δεν άντεξε τη μάχη του καρκίνου. Είδε τη Λούσυ, έμαθε την ιστορία της και αποφάσισε να έρθει στη Λάρισα να τη γνωρίσει κι από κοντά.
    Τι άγχος!
    Η Λούσυ έκανε μπάνιο, έβαλε κι ένα κόκκινο φιογκάκι στο λαιμό και τους περίμενε.... Δεν ήταν κουτάβι μικρό και χαριτωμένο. Ήταν μια κυρία που πέρασε πολλά με την υγεία της και ήθελε κι αυτή μια οικογένεια που να τη θέλει παρόλα τα προβλήματα που είχε.
    Ήρθαν λοιπόν, την είδαν.... και την ερωτεύτηκαν.
    Η Λούσυ πλέον κοιμάται πάνω στο λευκό καναπέ στο καινούριο της σπίτι και ο μπαμπάς της που είναι αθλητικός τύπος την παίρνει κάθε μέρα μαζί του για τρέξιμο.
    Η Λούσυ είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εθελοντές.
    Καλό Πάσχα σε όλους!

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Επιτέλους! Η Λούσυ υιοθετήθηκε... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top