728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

    Ο Πόγκο θέλει μια παντοτινή αγκαλιά...

    Είμαι ο Πόγκο! Είμαι 3μισι ετών και 12 κιλά άντρακλας! Έχω κοντά ποδαράκια, είμαι λίγο γεματούτσικος, αστείος και παιχνιδιάρης!
    Έβγαλα και εγώ την φάτσα μου για να πω την ιστορία μου μπας και σταθώ πιο τυχερός αυτή την φορά, γιατί τα πράγματα είναι σκούρα για μένα. Όχι απλά σκούρα αλλά κατάμαυρα.
    Η μαμά μου φεύγει και εκεί που πάει δεν με θέλουν, μου είπε. Και θα πρέπει να ξαναγυρίσω στο καταφύγιο. Πριν δύο χρόνια νόμιζα, όταν άνοιξε η πόρτα από το κλουβί μου και βγήκα με χαρά, ότι δεν θα ξαναγύριζα ποτέ εκεί! Δε λέω με αγαπούσαν, αλλά άλλο στο σπίτι και άλλο ένα κλουβί!Δεν θέλω να γυρίσω πίσω!
    Είμαι πολύ ευαίσθητος, αγαπώ πολύ τα παιδάκια, δένομαι εύκολα με τον άνθρωπό μου. Στεναχωριέμαι, οι μέρες περνούν γρήγορα και εγώ θα πρέπει να βρω την δύναμη να αποχαιρετήσω την "μαμά " μου που τόσο αγαπούσα. Τι θα απογίνω ο" μαύρος"; Άκουσα ότι τα μαύρα σκυλάκια δεν τα θέλουνε και φοβάμαι!
    Θα βρω άραγε μια οικογένεια να με αγαπήσει στα αλήθεια, να μην με προδώσει ξανά και να μείνω μαζί της μέχρι να γίνω παππούλης;
    Αυτά σκέφτομαι όλη την ημέρα και έχω πέσει σε βαριά στεναχώρια!
    .Αν δεν με θέλεις, δεν πειράζει .Μπορείς όμως να με βοηθήσεις και να με δείξεις στους φίλους σου, μήπως και κάποιος από αυτούς με ερωτευτεί και με αγκαλιάσει για πάντα! 

    Ελπίζω να είμαι τυχερός αυτή τη φορά! Είμαι υγιέστατος-στειρωμένος-με τσιπ 
    Περιμένω με αγωνία ένα τηλεφώνημα σας στο 6978195389 και 6984727489 ή μνμ 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Πόγκο θέλει μια παντοτινή αγκαλιά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top