728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

    Κομάντος για τη διάσωση ενός σκύλου...

    Κινηματογραφική... επιχείρηση έστησε η Πυροσβεστική στο Κακοτάρι Ηλείας, προκειμένου να διασώσει έναν άτυχο σκύλο που εγκλωβίστηκε σε γκρεμό, βάθους 70 μέτρων. Η Πυροσβεστική κλήθηκε από το αφεντικό του ''Μούρτου'', όπως αποκαλεί τον πιστό φίλο του ο κτηνοτρόφος, ο οποίος, την ώρα που βοσκούσε τα ζώα του στην περιοχή, αντιλήφθηκε ότι ο σκύλος του είχε κατέβει σε έναν απόκρημνο γκρεμό και δεν μπορούσε να επιστρέψει, παρά τα καλέσματά του.
    Οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να περπατήσουν περίπου μιάμιση ώρα για να φτάσουν στην περιοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το τετράποδο, αφού το δύσβατο του σημείου δυσχέραινε την προσπάθειά τους.
    Ο σκύλος είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνα βράχια, σε βάθος 70 μέτρων, και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν. Εξαιτίας αυτών των συνθηκών, κρίθηκε αναγκαία η συμβολή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών. Με ειδικό εξοπλισμό οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατέβηκαν το γκρεμό και κατάφεραν να πλησιάσουν τον ταλαιπωρημένο και φοβισμένο σκύλο, ενώ η επιχείρηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και τελικά ο ''Μούρτος'' επανενώθηκε με το αφεντικό του.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κομάντος για τη διάσωση ενός σκύλου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top