728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

    Τελεσίγραφο στον Τζόνι Ντεπ από Αυστραλό υπουργό: Οι σκύλοι σου ή θανατώνονται ή φεύγουν...

    Ο Τζόνι Ντεπ με τη σύζυγό του και τους σκύλους τους
    Πολιτική και διπλωματική αναστάτωση προκάλεσε στην Αυστραλία αυτή τη βδομάδα ο Τζόνι Ντεπ και συγκεκριμένα οι σκύλοι του.
    Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην χώρα για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας ''Οι Πειρατές της Καραϊβικής''.
    Εκεί έφθασε με το ιδιωτικό του τζετ έχοντας μαζί του τους σκύλους του γιορκσάιρ τεριέ Boo και Pistol τους οποίους δεν δήλωσε στις αρμόδιες αρχές.
    Ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας Barnaby Joyce δήλωσε πως ο Τζόνυ Ντεπ δεν είχε τα απαιτούμενα χαρτιά και άδειες για να φέρει τους σκύλους του στην Αυστραλία και προειδοποίησε τον διάσημο ηθοποιό πως οι σκύλοι του είτε θα θανατωθούν είτε θα φύγουν μέχρι το Σάββατο και θα γυρίσουν στην Αμερική.
    ''Η διαδικασία για να φέρεις ζώα στην Αυστραλία έχει ως εξής: παίρνεις άδεια, τα ζώα μπαίνουν σε καραντίνα και μετά μπορείς να τα έχεις. Αν αφήνουμε τους σταρς να παραβιάζουν τους νόμους, τότε γιατί να μην τους παραβιάζει καθένας;''  ανέφερε ο υπουργός.
    Μαζί του συμφώνησαν και άλλοι πολιτικοί λέγοντας πως ο Τζόνυ Ντεπ δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τους κανονισμούς.
     Πολλοί θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ ξεκίνησαν εκστρατεία στο Διαδίκτυο για να σώσουν τους σκύλους, ενώ άλλοι τον κατηγορούν πως αγνόησε τους νόμους.

    οι σκύλοι Boo και Pistol στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ στην Αυστραλία
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τελεσίγραφο στον Τζόνι Ντεπ από Αυστραλό υπουργό: Οι σκύλοι σου ή θανατώνονται ή φεύγουν... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top