728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

    Γάτες παντού...

    Γάτες. Γάτες παντού, όπου κοιτάξεις βλέπεις γάτες. 
    Καθημερινά λαμβάνουμε αμέτρητα μηνύματα και τηλεφωνήματα για χτυπημένες και άρρωστες γάτες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αναλάβουμε όλα! Δεν είμαστε χιλιάδες, είμαστε ελάχιστοι, δουλεύουμε, έχουμε οικογένειες και υποχρεώσεις όπως όλοι εσείς. Τις περισσότερες φορές τα μηνύματα είναι ελλιπή, χωρίς στοιχεία, φωτογραφίες, διεύθυνση. 
    Τρέχουμε για να βρούμε ψύλλο στα άχυρα. Τρέχουμε και όταν φτάσουμε είναι πια αργά, φορτίο που δεν αντέχεται. Φωνάζουμε για στειρώσεις αλλά κάνεις δεν μας ακούει, είμαστε οι τρελοί που πάνε κόντρα στην φύση. 
    Και μετά νέες γάτες... Γατάκια σε κάδους, γατάκια σε κούτες, γατάκια σε αυλές, γατάκια που δεν έχουμε χώρο, άτομα και πόρους να φροντίσουμε! 
    Την επόμενη φορά που μια άρρωστη ή χτυπημένη γάτα βρεθεί στον δρόμο σου δράσε! Δράσε όπως θα ήθελες να κάνουμε εμείς, όχι με ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο. Πήγαινε την γάτα στον κτηνίατρο, φρόντισε την μερικές μέρες, στείρωσε την και όταν πια είναι καλά, άφησε την σε ασφαλές μέρος ή κάνε την μέλος της οικογένειάς σου! 
    Ζήτησε μας συμβουλές για το πώς να κινηθείς και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μην τα περιμένεις όλα από τους εθελοντές, βοήθησε μας να βοηθήσουμε τα αδέσποτα!

    Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
    www.zeil.gr / info@zeil.gr
    Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γάτες παντού... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top