728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

    Σκυλο-μπαμπάδες στην μεγάλη οθόνη...

    Κατ' αρχάς, θέλουμε να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, καθώς σήμερα είναι η γιορτή του Πατέρα, σε όλους τους μπαμπάδες, φυσικά και στους σκυλομπαμπάδες.
    Και αφού έχουν την τιμητική τους σήμερα, είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε μερικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν σκύλοι με τους μπαμπάδες τους.
    Η πρώτη είναι ''οι Πρωτάρηδες'' (the Beginners). Πρόκειται για μία γλυκόπικρη ταινία χαρακτήρων που
    μας δείχνει πως στα θέματα των σχέσεων όλοι είμαστε πρωτάρηδες. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς Christopher Plummer, ο γιος Ewan McGregor και το τζακ ράσελ τεριέ ονόματι Cosmo.
    Μία άλλη είναι ''ο τετράποδος φίλος μου'' (My Dog Skip). Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Willie Morris,εκδότη του περιοδικού Harper, και διαδραματίζεται το 1942.
    Ο Willie είναι ένα ντροπαλό παιδί 8 ετών που ζει στο Γιασού της Μινεσότα την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Για να μην περάσει το καλοκαίρι μόνος του, η μητέρα του αποφάσισε να του πάρει ένα σκύλο, τον Skip ο οποίος του αλλάζει την ζωή.
    Η ταινία ''Old Yeller'' είναι μία ταινία της Disney του 1957 που λαμβάνει χώρα μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Ο πατέρας είναι βοσκός και λείπει πολλές ώρες, οπότε ο νέος Τravis είναι ο άνδρας του σπιτιού επιβλέποντας την
    μητέρα του και το νεότερο αδερφό του. Στην αρχή τον ενοχλεί ένας αδέσποτος σκύλος ο οποίος προκαλεί πανικό και κλέβει φαγητό. Στην συνέχεια, όμως, ο σκύλος καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη, αφού προστατεύει την οικογένεια από αρκούδες και αγριόχοιρους.
    Τέλος, η ταινία My Dog Tulip, που βασίζεται στα απομνημονεύματα του J.R. Ackerley, παρουσιάζει την  αγάπη ενός άνδρα για την σκυλίτσα του,Tulip.



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σκυλο-μπαμπάδες στην μεγάλη οθόνη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top