728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

    Η χαρισματική Τζασμίν αναζητά οικογένεια...

    Aυτή την κούκλα εγκατέλειψαν στις αρχές Οκτωβρίου 2014, στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας.
    Είναι 1,5 ετών, ζυγίζει 33 κιλά και έχει ύψος 58 εκατοστά. Επισκέφθηκε κτηνίατρο, έχει χρόνια ωτίτιδα και θα χρειάζεται να παίρνει θεραπεία, όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα στα αυτιά της. Αποπαρασιτώθηκε εσωτερικά και εξωτερικά, έβαλε microchip με αριθμό 982009102342773 και έγιναν εξετάσεις αίματος. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά και η Τζασμίν στειρώθηκε και εμβολιάστηκε.
    Είναι γεγονός ότι είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και στο πέρασμά της όλοι θαυμάζουν την ομορφιά της. Εκτός από πανέμορφη, είναι πανέξυπνη και μαθαίνει πολύ γρήγορα. Λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και τα παιδιά και διαθέτει βελούδινο δέρμα για πολλά χάδια και μοναδικές αγκαλιές. Σου δίνει την αίσθηση ότι γνωρίζει την υπεροχή της, αλλά δεν επιβάλλεται και συνυπάρχει ειρηνικά με όλα τα σκυλάκια. ΔΙΑΘΕΤΕΙ YΠΕΡΟΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! Έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της έξω από το σπίτι, να πηγαίνει βόλτα με λουράκι και στο αυτοκίνητο έχει άψογη συμπεριφορά. Είναι αδιαμφισβήτητα μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, να βρει ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Θα μετακομίσει με συμβόλαιο υιοθεσίας και όταν της αποδείξετε ότι μπορεί να έχει αυτό που της αξίζει. Για σοβαρές προτάσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: violetta.petropoulou@yahoo.gr ή να επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6944292475 Βιολέττα
    Ευχαριστώ πολύ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η χαρισματική Τζασμίν αναζητά οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top