728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

    Μπράβο! Ο δήμαρχος Δοξάτου επικήρυξε τους δολοφόνους των αδέσποτων...



    Ευτυχώς που υπάρχουν και Δημοτικοί άρχοντες όπως ο Δήμαρχος Δοξάτου που έχουν αυξημένη ευαισθησία απέναντι στα ζώα. Επειδή τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν δεκάδες δηλητηριασμένοι αδέσποτοι σκύλοι στο Δοξάτο ο Δήμαρχος επικήρυξε τους δράστες με το ποσό των 1000 Ευρώ.
    Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό δεν προέρχεται από το Δήμο αλλά από τις προσωπικές αποταμιεύσεις του Δημάρχου.
    Με ανακοίνωση του ο Δήμος Δοξάτου επικηρύσσει τον ή τους δράστες που δηλητηρίασαν αδέσποτα σκύλοι τα οποία ζούσαν στα διοικητικά όρια του δήμου και είναι η πρώτη φορά ένας δήμαρχος βάζει από την τσέπη του χρήματα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.
    Στην σχετική ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου o δήμαρχος όχι μόνο καταγγέλει το έγκλημα αλλά καλεί τους συναδέλφους του στο νομό να συνεργαστούν για την δημιουργία καταφυγίου και για την διαχείριση του πληθυσμού των ζώων: «Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης εικόνας στο Δήμο μας. Δεκάδες αδέσποτοι σκύλοι βρέθηκαν δηλητηριασμένοι και στάθηκε αδύνατο να βρεθεί ο υπαίτιος αυτής της αποτρόπαιας πράξης.
    Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης αισθανόμενος την ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σ' αυτή τη σειρά των απάνθρωπων ενεργειών επικηρύσσει με το ποσό των 1.000 € τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους των δηλητηριάσεων. Το ποσό των 1.000 € δεν θα προέλθει από χρήματα του δήμου Δοξάτου αλλά από τις προσωπικές α-ποταμιεύσεις του δημάρχου μας.
    Παράλληλα ο δήμαρχος Δοξάτου επαναλαμβάνει την πρόταση που έχει απευθύνει στο πρόσφατο παρελθόν στους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Δράμας να προχωρήσουν στην από κοινού δημιουργία και λειτουργία ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστεί με σύμπραξη και συναίνεση όλων των δήμων της περιφερειακής μας ενότητας. Και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να εργαστούμε όλοι ξεπερνώντας τα όρια "των συνόρων" και των δυνατοτήτων μας».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μπράβο! Ο δήμαρχος Δοξάτου επικήρυξε τους δολοφόνους των αδέσποτων... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top