728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

    Βρέθηκε τυφλός γατούλης...

    Αρσενικό γατούλη, χωρίς μάτια, ενδεχομένως στειρωμένο με εξαιρετική συμπεριφορά και προσαρμοστικότητα μάζεψε ιδιώτης από το δρόμο βορείων προαστίων της Αττικής.
    Λόγω της κατάστασής του καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει στους δρόμους για πολύ, γι’ αυτό και χρειάζεται να υιοθετηθεί από υπεύθυνο φιλόζωο σε ασφαλές περιβάλλον.
    Η τύφλωσή του δεν το καθιστά παθητικό, ούτε τρομαγμένο / ψυχολογικά διαταραγμένο. Περπατά, εξερευνά, πάει σε όποιον το φωνάξει, ανεβαίνει στον καναπέ (κατόπιν εξοικείωσης). Γενικότερα είναι λειτουργικός, αυτοεξυπηρετούμενος και δεν επιβαρύνει τους ανθρώπους.
    Η τυφλότητά του μπορεί να οφείλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η ιδιώτης που τον φιλοξενεί αδυνατεί (οικονομικώς) να επισκεφθεί κτηνίατρο. Όπου απευθύνθηκε για να δει εάν είναι τσιπαρισμένος και να βεβαιωθεί για το εάν είναι στειρωμένος, της ζητήθηκε αμοιβή επίσκεψης ακόμη και γι’ αυτά τα δύο πολύ απλά πράγματα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια.
    Εάν κάποιος τον έχασε, εάν κάποιος ξέρει πού έμενε πριν βρεθεί στο δρόμο και, τέλος, εάν κάποιος θέλει και μπορεί να του προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται, ας επικοινωνήσει απ’ ευθείας με την ίδια γράφοντάς της μήνυμα ή στη διεύθυνση krystalleniaf@hotmail.com ή στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook
    Τηλέφωνο δεν υπάρχει διαθέσιμο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Βρέθηκε τυφλός γατούλης... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top