728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

    Αυτός ο κούκλος ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον κάνει να εμπιστευτεί ξανά...

    Δεν έχει σημασία το παρελθόν του ούτε τι έχει περάσει στην ζωή του.
    Δεν έχει σημασία ποιος του έκανε τι, ούτε ο λόγος που νιώθει την ανάγκη να προειδοποιεί και να αμύνεται. Σημασία έχει από εδώ και πέρα. Σημασία έχει το μέλλον του και η αλλαγή σελίδας στην σκοτεινή μέχρι τώρα ζωή του.
    Ο Ντάν-τε είναι dogo argentino. Είναι δυναμικός σκύλος με πολύ ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Όντας απογοητευμένος από το ανθρώπινο είδος, είναι καχύποπτος και έτοιμος να προστατευτεί από οτιδήποτε κρίνει απειλητικό.
    Αναζητά έναν έμπειρο κηδεμόνα και χειριστή, που μέσα από συστηματικό πρόγραμμα, καθημερινή εκτόνωση καθώς και ικανοποίηση των βασικών του αναγκών, θα μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά. Είναι ανθρωποκεντρικός γι’αυτό θα προτιμηθεί ένα σπίτι οπού θα είναι το μοναδικό τετράποδο μέλος.
    Έχει διανύσει μια μεγάλη πορεία γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αδιέξοδα. Πλέον, με την βοήθεια εκπαιδευτών έχει μπει σε μια ομαλή πορεία και η πρόοδος του είναι εμφανής.
    Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει έναν ιδανικό φίλο και πιστό σύντροφο και να συνεχίσει την εκπαίδευση του, δημιουργώντας μια δυνατή σχέση αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.
    Θα δοθεί μόνο σε υπεύθυνους ανθρώπους, εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τα έξοδα του microchip επιβαρύνουν τον νέο γονιό.
    Τηλ. 6978524131.
    ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

    --
    Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
    www.zeil.gr / info@zeil.gr
    Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτός ο κούκλος ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον κάνει να εμπιστευτεί ξανά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top