728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

    Θέλει έναν σύντροφο να τον αγαπά...

    Ο Dezi είναι ένα Labrador, 1.5 έτους. Βρέθηκε στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού χτυπημένος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Η κυρία που μας πήρε τηλέφωνο δεν ήξερε καν αν ζούσε. Για μια ολόκληρη ώρα -όσο μας πήρε να φτάσουμε- ήταν ξαπλωμένος εκεί χωρίς να πλησιάσει κανείς να του δώσει έστω λίγο νερό. Βλέπετε, λίγοι πλησιάζουν ένα χτυπημένο ζωάκι και ακόμα λιγότεροι είναι πρόθυμοι να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο.
    Τουλάχιστον, ο Dezi ήταν τυχερός, τα τραύματα του μπορούσαν να "περιμένουν" τη δική μας παρέμβαση και έτσι αυτό το τηλεφώνημα του έσωσε, τελικά, τη ζωή.
    Λαμπερά μάτια, εβένινο, γυαλιστερό τρίχωμα, βλέμμα γεμάτο τρυφερότητα. Ο Dezi μας θέλει να σας ακολουθήσει στη βόλτα σας, να σας κοιτάζει την ώρα που δουλεύετε, να παίζει μπάλα μαζί σας μέχρι τελικής πτώσεως, να γίνει ο φύλακας-άγγελος σας...γιατί αυτό κάνει για τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και τους αγαπάει. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα λιγότερο για αυτόν παρά ένα σπίτι στο οποίο θα τον αντιμετωπίζουν ως σύντροφο τους και όχι ως χρηστικό αντικείμενο.
    Τα πηγαίνει πολύ καλά με άλλους σκύλους αλλά και με γάτες. Εμβολιασμένος και στειρωμένος. Θα δοθεί με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip. Βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και μπορεί να μεταφερθεί μέχρι Αθήνα. Τηλ. 6941677899
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Θέλει έναν σύντροφο να τον αγαπά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top