728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

    Έκκληση Οικονομικής Βοήθειας για τον Αία και την Princess...


    Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 
    για τον Αία και την Princess!

    Το συνολικό κόστος σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, αναμένεται να ξεπεράσει τα 1100€.
    Αναλυτικά κόστη:
    Milteforan για Αία = 350€
    Δίμηνη θεραπεία για Αία = 150€
    Στείρωση και Μαστεκτομή για Princess = 400€
    Αιματολογικές - Βιοχημικές εξετάσεις = 200€

    Και τα 2 σκυλάκια χρειάζονται άμεση κτηνιατρική φροντίδα και να ξεκινήσουν τις θεραπείες τους, καθώς η κατάστασή τους είναι πολύ κρίσιμη.
    Ήδη από την αρχή του χρόνου έχουμε αναλάβει μεγάλο αριθμό ζώων και οι ήδη φουσκωμένοι λογαριασμοί μας στους κτηνιάτρους μας φέρνουν σε δύσκολη θέση χωρίς να μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και να καλύψουμε τα έξοδα τους.
    Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και σωτήρια για τον Αία και την Princess!
    Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει για τα περιστατικά αυτά, μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά μας, με όνομα δικαιούχου την Ταμία και την Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα περιστατικά είτε με μήνυμα είτε στο τηλέφωνο 6978-909.323:

    Τράπεζα Πειραιώς 5606-076146-857
    ΙΒΑΝ:GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857

    (Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου)

    E-mail: adespotoiethelontes@gmail.com
    ____________________

    ~~ Αίας ~~

    Ο Αίας χρειάστηκε πολλούς μήνες για να φτάσει στη σημερινή του κατάσταση. Η αδιαφορία έκανε το "θαύμα" της πάλι. Για τον Αία μας ενημέρωσε διερχόμενος οδηγός ότι ήταν χτυπημένος σε περιφερειακό δρόμο της Λάρισας. Το τέως αρχοντόσκυλο είχε απλά παραδοθεί στη μοίρα του στη μέση του δρόμου και στάθηκε πολύ τυχερός που δεν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Με ανοιχτές πληγές σε όλου του το σώμα από την ψώρα, να τον κατατρώνε οι μύγες...
    Έχει ξεκινήσει να λαμβάνει αγωγή για σαρκοκοπτική ψώρα και μυκητίαση, μία θεραπεία που διαρκέσει 6-8 μήνες περίπου. Προληπτικά λαμβάνει αγωγή για ερλίχεια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι θετικά στο Καλαζάαρ (Λεισμανίωση) και λαμβάνει ήδη χάπια Zylapour και προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό για να παραγγείλουμε το Milteforan.

    ~~Princess~~

    Η μικροσκοπική Princess αυτά τα 2 χρόνια της ζωής της είχε το ρόλο της στοργικής μαμάς. Ανεξέλεγκτες γέννες και αμέτρητα κουτάβια. Την βρήκαμε προ 4 μηνών μαζί με τα τελευταία γεννητούρια της να προσπαθεί να τα ταΐσει ένα πεταμένο χαρτί από σάντουιτς.
    Οι αμέτρητες γέννες είχαν ως αποτέλεσμα να βγουν ογκίδια στα στηθάκια της. Απαιτείται μαστεκτομή με ταυτόχρονη στείρωση, καθώς τα ογκίδια σχεδόν έχουν διπλασιαστεί και οι εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία θώρακος κρύβουν υποψία αποτιτανώσεων. Οι αποτιτανώσεις σε πολλές των περιπτώσεων υποκρύπτουν καρκίνο του μαστού.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Έκκληση Οικονομικής Βοήθειας για τον Αία και την Princess... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top