728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

    Θα βρεθεί μια οικογένεια για αυτό το αγόρι;

    O Τεράστιος γεννήθηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να γίνει φύλακας. Ζούσε στο προαύλιο ενός μεγάλου εργοστάσιου, ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, ποτέ κανείς δεν του πρόσφερε ένα χάδι, μια αγκαλιά. Όποτε θυμόντουσαν απλά του έβαζαν νερό και φαγητό.
    Όταν ο Τεράστιος είχε αρχίσει να αδυνατίζει, κανείς δεν νοιάστηκε να τον πάει σε γιατρό. Όταν άρχισε να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, όταν τα μάτια του γέμισαν τσίμπλες και έχανε τρίχωμα αποφάσισαν ότι ο Τεράστιος είναι εστία μόλυνσης για αυτούς και έτσι τον έβγαλαν έξω από το προαύλιο του εργοστάσιου.
    Δυο εβδομάδες κοιμόταν δίπλα από την μεγάλη καγκελόπορτα του εργοστασίου, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον λυπηθεί και θα τον αφήσει να μπει μέσα. Δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε εκεί.
    Έχουμε εξασφαλίσει την νοσηλεία του. Τι θα γίνει όμως όταν το αγόρι γίνει καλά; Θα ξαναβγεί στον δρόμο; Θα βρεθεί άραγε η οικογένεια που μαζί της θα γνωρίσει τι θα πει αγάπη, να αγαπήσει και να αγαπηθεί;
    Ο Τεράστιος είναι ημίαιμος ποιμενικός κεντρικής Ασίας. Δυστυχώς έχει κομμένα αυτιά και ούρα είναι περίπου 3 ετών και 40 κιλά. Σύντομα θα ενημερώσουμε για την κατάσταση της υγεία του. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και πολύ σύντομα να ξανασυστηθουμε.
    Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον Τεράστιο από κοντά είμαστε στο Κορωπί.

    Αρ.Μικρ. 968000010234795
    Τηλ. 6978172333, 6942486559
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Θα βρεθεί μια οικογένεια για αυτό το αγόρι; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top