728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

    Ο Νίκος Μαστοράκης γράφει (με πολλή τρυφερότητα) για την "Εφημερίδα των Σκύλων" και τα αγαπημένα του τετράποδα!

    ΓΑΒ!
    Σ' ευχαριστω Αντρεα Καψαμπελη, που μου εκανες το πρωϊνο της Κυριακης μου πιο τρυφερο και γελαστο, με την "Εφημεριδα των Σκυλων." 
    Στην αρχη νομισα οτι ειναι πολιτικο εντυπο (ειδικα τωρα που θα γαυγιζουν τζομπανοσκυλα, αδεσποτα, κοπροσκυλα και αλλα ανθρωποειδη στη Βουλη και στα καναλια,) ομως ηταν αυθεντικη -- κι ας μη μπορουν να τη διαβασουν τα αγαπημενα μου τετραποδα. 
    Ενω στην οικογενεια μου υπαρχει μια εντονη σκυλολατρεια, εγω ευτυχησα μονο μια φορα να εχω τετοια συντροφια. Εχω ζησει μια ολοκληρη (κατα πολλους δυο και τρεις) ζωη διαρκους μετακινησης και ταξιδιων. Κι ενω η ιδεα ενος σκυλου ηταν παντα στο μυαλο μου, σαν υπευθυνος σκυλοφιλος δεν το τολμω, γιατι ο κυνισμος ειναι σαν τη βρεφοκομικη. 
    Ο σκυλος δεν ειναι εξαρτημα επιδειξης, ουτε παιχνιδι που το παιζουμε δυο βδομαδες και μετα το ξεφορτωνομαστε μακρυα απο το σπιτι του, για να μην ξαναγυρισει. Θελει δουλεια, φροντιδα, αγαπη, χρονο, περπατημα, βολτα, γιατρους, φαγητο -- ολα αυτα που δεν μπορω να του δωσω κι ετσι αρκουμαι σε περιφερειακους σκυλους της οικογενειας οπου αλλοι τραβανε το κουπι κι εγω παιζω για μιση ωρα μαζι τους.
    Στη χωρα με τα περισσοτερα αδεσποτα, οπου δολοφονικοι χαρακτηρες πυροβολουν, καινε, ακρωτηριαζουν και βασανιζουν τα γλυκυτερα του κοσμου κατοικιδια, μια εφημεριδα χρειαζοταν για να τα υπερασπιζει απεναντι στην ανθρωπινη θηριωδια. Και περιμενω την ημερα που η εφημεριδα θα εχει κυριο αρθρο, γραμμενο απο λυκοσκυλο και lifestyle σελίδες απο ομαδα τεριέ και τσιάουα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Νίκος Μαστοράκης γράφει (με πολλή τρυφερότητα) για την "Εφημερίδα των Σκύλων" και τα αγαπημένα του τετράποδα! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top