728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

    ΦΡΙΚΗ! Δήθεν Καταφύγιο Ζώων ...Βόλου‏

    ΣΤΙΣ ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΨΥΧΕΣ... 
    ΜΠΕΟ-ΠΟΛΥΖΟ ΦΤΑΙΣ.... ΣΤΙΣ ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ...
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ.
    ΒΟΛΟΣ.... ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΟΥ....

    Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μιλάνε απο μόνες τους, κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω του νόμου υπεράνω των πάντων. Μάτια τρομαγμένα και κορμάκια βαριά υποσιτισμένα και άρρωστα ήταν η γενική εικόνα όλων των αδέσποτων που είναι φυλακισμένα στο κολαστήριο του Βόλου, ζώα πεινασμένα φυλακισμένα πίσω από τα σίδερα της ντροπής, συναισθανόμενα πλάσματα που για μας είναι κάποιοι, άλλα για τον Δήμαρχο Μπέο και Υπεύθυνο των αδέσποτων Πολύζο ήταν μια καλά κερδοφόρα επιχείρηση. Ένα δωμάτιο γεμάτο τσουβάλια τροφές που δεν πήγαιναν για τα αδέσποτα, αλλά για τα δικά τους βολέματα, Ένα δήθεν ιατρείο με 15 φάρμακα όλα κ όλα και τα περισσότερα ληγμένα μήνες αλλά και χρόνια. Το πρώτο καλωσόρισμα πριν φτάσουμε στο καταφύγιο-κολαστήριο είναι δέρματα ζώων που πλέον είχαν έρθει σε πλήρη αποσύνθεση, λίγες τρίχες είχαν απομείνει απο τα ταλαιπωρημένα κορμάκια τους,

    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ..
    Όταν πλέον για τα καλά μπήκαμε στην κόλαση του καταφυγίου αντυκρίσαμε καταστάσεις τριτοκοσμικές, καταστάσεις που δεν θυμίζουν την Ελλάδα του 2015, ακούσαμε φωνές και κραυγές εθελοντών, έξω απο την περίφραξη του καταφυγίου υπήρχε ενα αδέσποτο που για πολλούς απο εμάς ήταν γνωστό ακόμα και μέσα απο φωτογραφίες, ο υπέροχος και αγέρωχος κάποτε Δανός κείτονταν νεκρός περίπου 24 ώρες απο τα λεγόμενα του κτηνίατρου που καλέσαμε στο σημείο. Το άψυχο σώμα αυτού του άτυχου γίγαντα μας έκανε να ψάξουμε όλη την περιοχή γύρω απο το καταφύγιο της κολάσεως, αποτέλεσμα 15 ακόμα νεκρά πλάσματα, ότι είχε απομείνει απο αυτά, κοκκαλα, κουφάρια και δέρματα των δύσμοιρων αυτών ζώων `κοσμούσαν` όλη την περιοχή γύρω απο το καταφύγιο. Η Μόνη υπεύθυνη όπως η ίδια δήλωσε που υπήρχε μέσα στο κολαστήριο μας υποδέχθηκε με ύφος εριστικό, χαμογελούσε και είχε το θράσος να μας κοιτάζει στα μάτια με χαμόγελο ειρωνικό, οι ψυχές μας ράγισαν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ. 

    Καλέσαμε την αστυνομία και στο σημείο ήρθε ένα περιπολικό με ένα αστυνομικό, και ένα μαύρο βαν με άλλους δυο με πολιτικά ρούχα που δήλωναν αστυνομικοί, μόνο που η συμπεριφορά και ο χειριστικός τρόπος προς τον αστυνομικό, μας δήλωναν πως δεν ήταν παρά όργανα σταλμένα απο τον Μπεο και το σινάφι του. Ενημερωθήκαμε για την σύλληψη του Πολυζου οπως και σήμερα στις 13.00 θα γινει σύσκεψη της αρμόδιας Πενταμελούς Επιτροπής για την διαχείριση των αδέσποτων στο Δημαρχείο Βόλου.. περιμένουμε νεότερα, ελπίζουμε στην άμεση τιμωρία όλων των υπευθύνων με πρώτους τον Μπεο και Πολυζω, απαιτούμε πλέον οι αρμόδιες αρχές να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την φρίκη και την δολοφονία τόσων ψυχών Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πραγματικά σοκαριστικές.
    Δείτε περισσότερα



















    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΦΡΙΚΗ! Δήθεν Καταφύγιο Ζώων ...Βόλου‏ Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top